Update Sourceforge links in Extensions list

Discussion in 'Skins and Plugins Installer (MPEI)' started by Edalex, December 7, 2013.

  1. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,897
    Likes Received:
    708
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,222 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Hi!
    In file MPEI Installer is using for getting update info (http://install.team-mediaportal.com/MPEI/extensions.txt)
    we have many links like http://mp-plugins.svn.sourceforge.n...k/plugins/File Explorer/MpeRelease/update.xml
    Calling such link will result in HTTP 302 redirect to main repo page not actual xml file.
    Changing link to http://svn.code.sf.net/p/mp-plugins/code/trunk/plugins/File Explorer/MpeRelease/update.xml fixes the problem.
    So it is possible to batch replace mp-plugins.svn.sourceforge.net/viewvc/mp-plugins with svn.code.sf.net/p/mp-plugins/code?
    @high @Dadeo ?
    Thanks!
    P.s. and a personal request: changing http://mediaportal-russian-logos.googlecode.com/svn/trunk/LogosManager/LogosManager/update.xml to http://mediaportal-russian-logos.googlecode.com/svn/trunk/LogoManager/LogoManager/update.xml :whistle:


     
    • Thank You! Thank You! x 2
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. high
    • Team MediaPortal
    • IT-Admin

    high Administrator

    Joined:
    August 31, 2004
    Messages:
    4,721
    Likes Received:
    3,077
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Sysadmin
    Location:
    Isselburg/NRW
    Ratings:
    +4,783 / 6
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    thanks for reporting, replaced a few old ones and changed russian logos ;)
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  4. BassFan

    BassFan Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    missing ..
    Audio Vis Package in to extensions.txt
    is necessary for 1.6 Final..

    i can only load on the Homepage under plugin not with MPEI Installer

    greets
     
  5. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,897
    Likes Received:
    708
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,222 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    In order to see anything in MPEI Installer you need to push "Publish" button in MPEI Maker first.
    Did you do that?
     
  6. BassFan

    BassFan Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    no.. sorry which URL is required before push the Publish Button?

    greets
     
  7. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,897
    Likes Received:
    708
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,222 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
  8. BassFan

    BassFan Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    Last edited by a moderator: December 8, 2013
  9. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,897
    Likes Received:
    708
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,222 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Hi again.
    Updating sourceforge link was not enough since I found out that MPEI is not able to replace update urls with new ones if they changed. So I started to make patch which will do this for local packages. But I encountered that update url in Extensions.txt could be not unique which will make my efforts completely useless if I update pack with bad old links. So here is the list of duplicate entries. I can't say for mp website links but we could analyze links to different repos. So it looks like sometimes repo is moving to another location and dev should hit plublish button for uploading new link.
    What about implementing check by plugin guid existence in submit.php so plugin entry will be updated not added new one. I don't know how submitting is look like from website view ofc.
    But for other cases what if plugin devs don't know about hitting "Publish" once once per plugin life?
    Tagging gurus for discussion @high @Dadeo @offbyone
    Thanks!
     

    Attached Files:

    • Dupes.txt
      File size:
      9.1 KB
      Uploaded:
      January 8, 2014
      Views:
      205
  10. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,897
    Likes Received:
    708
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,222 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Sorry for being annoying and tagging @high @Dadeo @offbyone again to get comments :oops:
     
    Last edited: March 19, 2014
  11. high
    • Team MediaPortal
    • IT-Admin

    high Administrator

    Joined:
    August 31, 2004
    Messages:
    4,721
    Likes Received:
    3,077
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Sysadmin
    Location:
    Isselburg/NRW
    Ratings:
    +4,783 / 6
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    sorry, forgot to answer...it should be possible to replace by ID if someone want to update the submit.php. As a workaround I can remove double IDs manualy, not that much additional work to run a quick search for IDs.
    Will clean the actual txt tonight based on your list, thx.
     
    • Thank You! Thank You! x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!