Video and audio stutters after playing TV recording for few minutes

Discussion in '1.19' started by peewee44, April 18, 2018.

  1. peewee44

    peewee44 Portal Member

    Joined:
    March 6, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 1
    Home Country:
    MediaPortal Version: 1.19.0



    Description
    Playback of recorded digital tv recordings stutter after playing for 5 mins or so. Stuttering lasts about 1 minute. Replaying the same section shows no stuttering so the problem does not appear to be with the recording, rather with the playback. No background programs running. Windows 7 OS. Previous versions of MP have worked flawlessly.

    Steps to Reproduce:
    1.Play Digital TV recording.
    2.After about 5 mins the audio and video stutters. Stuttering lasts for a about 1 minute.
     
    • Missing System Logs and/or Specs Missing System Logs and/or Specs x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!