1.16.0 - VU meter code - possible error? | Page 3

Discussion in 'Archive' started by JimCatMP, July 30, 2016.

  1. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,428
    Likes Received:
    2,517
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,438 / 29
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    @JimCatMP At you BassMixerRMS.zip from @hwahrmann work?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,428
    Likes Received:
    2,517
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,438 / 29
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    @hwahrmann Other computer, Other Windows version (7) x86, but the some result when start :(
    upload_2017-6-27_9-36-50.png

    PS: Project not compatabl with VS 2010 express ...
     
    Last edited: June 27, 2017
  4. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,214
    Likes Received:
    2,294
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +3,920 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    only bassmixerrms work.
    only updated to last dll. and the next button do'nt work.
     

    Attached Files:

    • Like Like x 1
  5. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,428
    Likes Received:
    2,517
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,438 / 29
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    Thank i check at home...

    --
    WBR, ajs
     
  6. hwahrmann
    • Team MediaPortal

    hwahrmann Development Group

    Joined:
    September 15, 2004
    Messages:
    4,494
    Likes Received:
    1,635
    Gender:
    Male
    Location:
    Vienna, Austria
    Ratings:
    +2,260 / 1
    Home Country:
    Austria Austria
    Correct, i used a sample, which i had and did not check, if the "next" button is working.

    Why would you use the Express version, if you can get the community edition for free?
     
  7. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,214
    Likes Received:
    2,294
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +3,920 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    don't worry. i was not sure if worked before.
     
  8. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,428
    Likes Received:
    2,517
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,438 / 29
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    At me bassmixerrms not work, some error... i try at home

    --
    WBR, ajs
     
  9. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,214
    Likes Received:
    2,294
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +3,920 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    do you have all c/c++ library ?
     
  10. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,428
    Likes Received:
    2,517
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,438 / 29
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    Yes

    --
    WBR, ajs
     
  11. hwahrmann
    • Team MediaPortal

    hwahrmann Development Group

    Joined:
    September 15, 2004
    Messages:
    4,494
    Likes Received:
    1,635
    Gender:
    Male
    Location:
    Vienna, Austria
    Ratings:
    +2,260 / 1
    Home Country:
    Austria Austria
    It doesn't matter. Have a look at the source code and see how i get the Level for the channel.
    If you use it the same way in your plugin it will work
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!