wie lästiges Info-overlay in h264 - movies weg bekommen?

Discussion in 'Allgemeines Supportforum' started by stimpy, November 4, 2012.

  1. stimpy

    stimpy Portal Member

    Joined:
    October 22, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    Hi;



    seit ein paar Tagen bekomme ich immer wenn ich was mit dem h264 codec ansehe (sowohl .mp4 als auch .mkv) so ein lästiges Info-Overlay in Grün am linken oberen Birdlrand..
    da gibt es dann folgende Infos:
    CPUload,
    Source file
    Input description
    Input size and aspect ratio
    Movie FPS
    ...

    Wie bekomme ich das wieder weg? Ich benutze die 1.3.0.0 alpha


    Danke!
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Vasilich
    • Team MediaPortal

    Vasilich Test Group

    Joined:
    August 30, 2009
    Messages:
    3,389
    Likes Received:
    608
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Developer
    Location:
    Germany, Mayence
    Ratings:
    +1,172 / 2
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    ein Screenshot wäre hilfreich
     
  4. stimpy

    stimpy Portal Member

    Joined:
    October 22, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    Also so sieht es links oben aus

    ohh man - wie kann man den hier ein Bild einfügen?
     
    Last edited: November 4, 2012
  5. JackTramiel
    • Premium Supporter

    JackTramiel MP Donator

    Joined:
    November 22, 2006
    Messages:
    1,400
    Likes Received:
    46
    Location:
    Recklinghausen
    Ratings:
    +67 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Das hört sich verdächtig nach ffdshow an. Diese Infos kann man, sofern ich recht habe, in der Config von ffdshow abschalten.
    Ausgefüllte Systeminfos wären hier ebenfalls hilfreich.

    Edit: Man sieht kein Bild.
     
    Last edited: November 4, 2012
  6. stimpy

    stimpy Portal Member

    Joined:
    October 22, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    mediaportal.JPG [DOUBLEPOST=1352062505][/DOUBLEPOST]danke - ich habs gefunden - in fddshow gibt es die OSD - Menü... wie sich das allerdings selber eingeschalten hat bleibt mir ein Rätsel...
     
    • Like Like x 1
  7. darkside40

    darkside40 Portal Pro

    Joined:
    August 17, 2009
    Messages:
    482
    Likes Received:
    21
    Gender:
    Male
    Location:
    Ruhrgebiet
    Ratings:
    +32 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    gab es nicht die Tastenkombie STRG+1 die sowas einschaltete, oder bin ich das auf dem falschen Dampfer?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!