1.12.0 - Windowed mode don't respect the original skin resolution

Discussion in 'Archive' started by azzuro, September 28, 2015.

  1. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,523
    Likes Received:
    2,566
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,251 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Small issue, on my side.




    the issue appear, with 1.12 official now ...

    Please, to @Tester, if you have official MP1.12 can you try to enable MP in windowed mode, with the DefaultWide skin, and let me know, if the skin has the resolution of 720, after each start.

    Uncheck, " start MP in fullscreen mode" and try with skin who have low resolution " DefaultWide" or " Default"
    upload_2015-9-28_21-3-27.png
     
    Last edited: September 29, 2015
    • Like Like x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,297
    Likes Received:
    6,249
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,270 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Yep this is why this options is when used in full-screen only ;)
     
  4. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,297
    Likes Received:
    6,249
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,270 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    :)
     
    Last edited: September 29, 2015
  5. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,523
    Likes Received:
    2,566
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,251 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
  6. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,297
    Likes Received:
    6,249
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,270 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Does is it the issue we see :) ?
    I think it was not related to this branch right ? :)
     
  7. Rick164
    • Super User

    Rick164 Super User

    Joined:
    January 7, 2006
    Messages:
    1,335
    Likes Received:
    918
    Ratings:
    +1,359 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Checked with defaultwide skin including those settings and it starts stretched to windowed 1080p more or less (slight room around the edges), this is with Windows 10 and MePo 1.12.
     
    • Like Like x 1
    • Thank You! Thank You! x 1
  8. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,523
    Likes Received:
    2,566
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,251 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    so. seb you are right. this issue don't come with your branch.

    we need to create jira ticket for this issue.
     
    • Like Like x 1
  9. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,523
    Likes Received:
    2,566
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,251 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
  10. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,297
    Likes Received:
    6,249
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,270 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    I think we find the culprit line code :)
    Need Jira + Branch :p
     
  11. regeszter
    • Premium Supporter

    regeszter Retired Team Member

    Joined:
    October 29, 2005
    Messages:
    5,335
    Likes Received:
    2,863
    Ratings:
    +5,152 / 18
    Home Country:
    Hungary Hungary
    Hi Seb,

    Can you add a feature to save the last size of the MP window when it runs in windows mode?
     
    • Like Like x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!