Youtube: "Error starting playback, nodataavailable" (1 Viewer)

ricav

Portal Member
July 9, 2011
14
1
49
Home Country
Brazil Brazil
Hi. Has anyone ever seen error message above? It appears after choosing a Youtube video in Online Videos. It will stay at 0% buffering for a while then the error message will show up.

Other video sites work fine.

Searched wherever I could with no luck, appreciate if anyone can help.
 

karl10247

Portal Pro
November 8, 2011
135
17
52
Home Country
Great Britain (UK) Great Britain (UK)
yes ive got this also. For me it only occurs when im trying to play videos from my personal (logged in) youtube favourites. If i try to play the same video from a straight up search it works fine.
I think something has changed on the site with respect to logged in favourites & url's
 

The RealAndy

Portal Member
September 4, 2012
9
1
43
Home Country
United Kingdom United Kingdom
I have the very same problem... nodata on all recent music videos but everything else plays fine...
 

1james2345

Portal Member
September 25, 2012
5
0
50
Home Country
United Kingdom United Kingdom
I'm also having problems playing certain videos on youtube. I started about a month ago, can't seem to find a solution anywhere.
 

offbyone

Development Group
  • Team MediaPortal
  • April 26, 2008
    3,989
    3,712
    Stuttgart
    Home Country
    Germany Germany
    6 Posts without a single logfile attached! I should have deleted this thread right away! Easy rules - if you follow them, you'd get an answer or help (most likely faster).
    Anyway, I updated YouTube just now, might have fixed this problem.
     

    1james2345

    Portal Member
    September 25, 2012
    5
    0
    50
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    Hi offbyone,

    Apologies for not including a logfile, I didn't have a clue how to do one (pretty new to this) but ignorance is not an excuse so I've now read the instructions on how to (pretty easy really :oops:) and will include one if I encounter a problem again!

    Just checked and the problem videos are now working again, my daughter will be happy (music :rolleyes: ).

    Really appreciate the work you do and a big THANK YOU from me ;)

    Regards,
    James
     

    lordie

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • December 19, 2007
    65
    5
    Prague
    Home Country
    Czech Republic Czech Republic
    Hi,
    here are the logs.
    Problem is same as described above. It doesn`t occure by each music video, but very often.

    Regards,
    Lordie
     

    TranceManNZ

    Portal Pro
    July 30, 2006
    209
    21
    6 Posts without a single logfile attached! I should have deleted this thread right away! Easy rules - if you follow them, you'd get an answer or help (most likely faster).
    Anyway, I updated YouTube just now, might have fixed this problem.


    errrrrrrrrrrrrrr I am a muppet when it comes to this stuff also. Do you just need OnlineVideos.log ?? If so I have attached this none. The issue is still present since your update to YouTube.
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom