[solved] AMC Updater: "Begin Import" options are greyed out (1 Viewer)

HTPCSourcer

MP2 Product Manager
  • Team MediaPortal
  • May 16, 2008
    11,431
    2,334
    Germany Germany
    Country flag
    • Thread starter
    • Admin
    • #1
    Hi @Guzzi ,

    I had to uninstall and then reinstall MePo on my system. While I can still use the plugin to watch movies, the AMC Updater is not working as expected: all import options are now inactive. Any hint what I am doing wrong?

    Unbenannt.JPG
     
    Last edited:

    Guzzi

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 20, 2007
    2,161
    747
    Country flag
    Hi HTPCSourcer,
    if you click through the AMCU settings, most probably there is some invalid or missing settings - usually with a red exclamation mark - once those are fixed, import button becomes active. First to check might be the import path(es) on tab 'scan path and filters'.
    If you're unsure about your config, you might also simply recreate the settings for AMCupdater - this can be done in MyFilms setup - select your configuration name (if you have multiple), change to import tab and press "8re)create AMCUpdater default settings". You can also create a desktop icon there. Before you do so, check, that there is one or multiple 'movie scan path(es)' set there - those will be used for the created AMCupdater config too.
     

    HTPCSourcer

    MP2 Product Manager
  • Team MediaPortal
  • May 16, 2008
    11,431
    2,334
    Germany Germany
    Country flag
    • Thread starter
    • Admin
    • #4
    By the way: You would do the community a great favor if you updated the installer in the repository. :)
     

    Guzzi

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 20, 2007
    2,161
    747
    Country flag
    You mean the mpe installer!? Repository has the latest package for download iirc. I have to check, if the update.xml now points to the new repo, as google code is readonly and can't be changed anymore ...
     

    HTPCSourcer

    MP2 Product Manager
  • Team MediaPortal
  • May 16, 2008
    11,431
    2,334
    Germany Germany
    Country flag
    • Thread starter
    • Admin
    • #6
    Ah, you're of course correct(y). I didn't notice the update.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    M.Hulot After Update 1.25 internal blu-ray-player doesn't work General Support 8
    M.Hulot Interner Blu-ray-Player spielt nach Update auf 1.25 keine Discs mehr ab Allgemeines Supportforum 2
    E retaining Watch Status when updating? Newcomers Forum 1
    J Update .NET framework? Improvement Suggestions 9
    G Update von MediaPortal Installationsprobleme? 0
    morpheus_xx [Evaluate] Update to VS 2019? MediaPortal 2 4
    Golf4 Nach Windows-Updates läuft TV-Plugin nicht mehr Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    B MPEM update list never completes. General Support 0
    JJDoherty Updated DTT frequencies for Ireland... Submit: EPG-Grabbers and tuningdetails 1
    Dark Eyes Updated to Windows 10, now TVServer won't work Installation, configuration support 1
    R [solved] Files moved to new location - Easy way to update database? My TVSeries 7
    M.Hulot Moving Pictures lässt sich nach Windows-Update nicht mehr öffnen Plugins & Erweiterungen 1
    R Files moved to different location - Easy way to update database? Moving Pictures 2
    k12158 [solved] Kein direkter Wechsel von TV-Kanal zu TV-Kanal mehr nach Update? Allgemeines Support- und Diskussionsforum 16
    ajs Mediaportal update to .Net 4.6.2+ MediaPortal 1 13
    Mr6686 [solved] Titan skin broken since update to 1.23 Installation, configuration support 6
    B TV-Server Auto-Update mptvdb after x hours General Support 0
    Terra LAVFilter Plugin cannot be updated (MP1.23) MediaPortal 1 Plugins 10
    TLD Windows 10 1903 feature update General Support 3
    azzuro [WiP] 5043: Update MP1 to VisualStudio 2019 MediaPortal 1 138
    A Problem Windows 10 64 bit prof. Update auf Version 1903(gelöst) Installationsprobleme? 0
    T No TV after updating Windows 10 to latest Version 1903 / OS build 18362.175 (logs attached) General Support 2
    M [solved] Updated Swedish translation for MP 1.24 Submit: Localization of MediaPortal and DeployTool 0
    framug 1.22.0 BasicHome Editor settings for DefaultWide HD skin not kept when update 1.22 3
    Neoculture Bulk file name update My TVSeries 6
    Similar threads

























    Top Bottom