Animated circular icon persists in centre of screen. (1 Viewer)

tonewheelkev

Portal Pro
February 10, 2012
375
32
Leeds
United Kingdom United Kingdom
Country flag
Using Titanium Extended / Blue Vision.
When selecting TV....the blue 'activity ring' (?)....animated circular icon!...continues to persist on the screen.
Sometimes it disappears...but at time of writing this meassage, has continued for at least 5 minutes.

I've included a typical screenshot below

upload_2020-1-16_12-0-6.png
upload_2020-1-16_12-0-6.png

How can I remove this please??
 

HTPCSourcer

MP2 Product Manager
  • Team MediaPortal
  • May 16, 2008
    11,431
    2,333
    Germany Germany
    Country flag
    How can I remove this please??
    I don't know - it is not happening here. Please provide DEBUG logs and indicate the time of the problem happening.

    Did you try to stop TV in this particular situation and restart it?
     

    HTPCSourcer

    MP2 Product Manager
  • Team MediaPortal
  • May 16, 2008
    11,431
    2,333
    Germany Germany
    Country flag
    Logs included this time
    Thanks, still in INFO mode.

    There are errors in your client log

    [2020-01-17 11:03:59,466] [65708 ] [AMQ 'VideoPlayerModel'] [ERROR] - Unhandled exception in message handler of async message queue 'VideoPlayerModel' when handling a message of type 'StatePushed'
    MediaPortal.UI.Presentation.Workflow.WorkflowManagerLockException: The workflow manager cannot be locked for read operation 'CurrentNavigationContext' (deadlock?)

    • Something is taking much longer than it should. Have you excluded MediaPortal uitself and the timeshift directory from being scanned by MS Defender?
    • The other thing is this error in the event log. Probably unrelated but nonetheless not normal:
    svchost (7428,R,98) TILEREPOSITORYS-1-5-18: Error -1023 (0xfffffc01) occurred while opening logfile C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\AppData\Local\TileDataLayer\Database\EDB.log.
    You could run a sfc /scannow in an adminstrative command window to check if your system files are still OK.​

    If the above doesn't help then I don't really have a clue why this is happening for you. Since I don't know any better could also try a reinstall as last resort:
    • Disconnect the client form server in the settings
    • Run the installer and select 'Uninstall'
    • Run the installer again and do a fresh install.
     

    tonewheelkev

    Portal Pro
    February 10, 2012
    375
    32
    Leeds
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Last edited:

    HTPCSourcer

    MP2 Product Manager
  • Team MediaPortal
  • May 16, 2008
    11,431
    2,333
    Germany Germany
    Country flag
    Can't see any of the bulleted paths described above....probably looking in the wrong place.
    Alright, more step by step info required ;)
    1. Have you been able to open the Defender part where you can define your exceptions?
    2. If yes, then add
      • C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal
      • C:\ProgramData\Team MediaPortal
      • Your Timeshift directory - I don't know where this resides. You have defined it in TV Configuraiton.
     

    tonewheelkev

    Portal Pro
    February 10, 2012
    375
    32
    Leeds
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Alright, more step by step info required ;)
    1. Have you been able to open the Defender part where you can define your exceptions?
    2. If yes, then add
      • C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal
      • C:\ProgramData\Team MediaPortal
      • Your Timeshift directory - I don't know where this resides. You have defined it in TV Configuraiton.
    Bullets 1 and 2 already excluded....Timeshift (Ramdisk) now added to exclusions...let's see if that helps! :)
    Thanks again.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom