Audio Renderer Changer | Page 4

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by Thor2605, May 19, 2010.

  1. LordMerlin

    LordMerlin Portal Pro

    Joined:
    November 16, 2007
    Messages:
    559
    Likes Received:
    11
    Gender:
    Male
    Occupation:
    SysAdmin
    Location:
    Rostov-na-Donu
    Ratings:
    +23 / 0
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    System spec udated, but tell me how to find AudioRendererChanger log's? In mediaportal LOG folder not find him.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Thor2605
    • Premium Supporter

    Thor2605 MP Donator

    Joined:
    April 2, 2009
    Messages:
    1,640
    Likes Received:
    92
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +105 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: Audio Renderer Changer

    If you don't have any log file called AudioRendererChanger.log then you probably didn't activate your plugin in MePo-Config...

    In Windows 7 you have to disable UAC, if you don't do this ARC is not able to set registry settings!
     
  4. LordMerlin

    LordMerlin Portal Pro

    Joined:
    November 16, 2007
    Messages:
    559
    Likes Received:
    11
    Gender:
    Male
    Occupation:
    SysAdmin
    Location:
    Rostov-na-Donu
    Ratings:
    +23 / 0
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Very strange situation. On a machine with XP renderer changes and OSD climbs but not recorded in the registry settings. At 7 and has not changed and are not recorded and OSD not climbs.
     
  5. Thor2605
    • Premium Supporter

    Thor2605 MP Donator

    Joined:
    April 2, 2009
    Messages:
    1,640
    Likes Received:
    92
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +105 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: Audio Renderer Changer

    If the renderer changes in XP you have recordings in registry! In XP you have to change your renderer over registry.

    In 7 and Vista there is a new functionality!


    Do you have logs in XP? And in 7 still no log?
     
  6. LordMerlin

    LordMerlin Portal Pro

    Joined:
    November 16, 2007
    Messages:
    559
    Likes Received:
    11
    Gender:
    Male
    Occupation:
    SysAdmin
    Location:
    Rostov-na-Donu
    Ratings:
    +23 / 0
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Yes in XP render changes and decoder settings in the registry change, but the feeling that the graph is not rebuilt. When you click on the image freezes and no further play continues until you press any button realties.
    At 7 and does not work.
    By the way would work with the OSD skinned StreamedMP?
     
  7. juro

    juro Portal Pro

    Joined:
    March 23, 2009
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    32
    Ratings:
    +49 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Audio Renderer Changer

    Hi zusammen,

    was muss ich machen wenn ich ARC mit meiner Medion X11 Fernbedienung umschalten will. Brauche ich das Keyborad Plugin.

    Konkrete Anfordrung: im Home Menu die Taste 0 an der FB drücken, Strg+Shift+K wird an MP/ARC (KeyboardPlug?) => Sound Device wird um geschaltet.

    Wenn es mit dem Keyborad Plugin geht verstheh ich die Bedienung leider nicht.

    Danke!

    Gruß

    Juro

    Gruß
     
  8. rekenaar
    • Team MediaPortal

    rekenaar Retired Team Member

    Joined:
    December 17, 2006
    Messages:
    4,421
    Likes Received:
    782
    Ratings:
    +785 / 0
    Home Country:
    South Africa South Africa
    Hi juro

    this is the English part of the forums. Please translate.
     
  9. juro

    juro Portal Pro

    Joined:
    March 23, 2009
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    32
    Ratings:
    +49 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Audio Renderer Changer

    ups sorry
     
  10. ravenrocks

    ravenrocks Portal Pro

    Joined:
    October 11, 2007
    Messages:
    351
    Likes Received:
    63
    Ratings:
    +87 / 0
    Re: AW: Audio Renderer Changer

    This is brilliant, I just bought new headphones, and now I don't have to physically plug them in every time I want to listen through them, I just press a button om my remote.
    Thank you so much for this!
     
  11. ettore.b
    • Premium Supporter

    ettore.b MP Donator

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Re: AW: Audio Renderer Changer

    HiThor,
    I need some help!!!!!
    -how the regkey chenging works?
    -there's a way tocustomize the OSD message?

    thanks in advance for your help

    best regards

    ettore
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!