Auto3D plugin for MediaPortal 1.2 - 1.12 (GUI & TV/Beamer) | Page 29

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by Marcus Venturi, February 18, 2013.

  1. WebKnight
    • Premium Supporter

    WebKnight MP Donator

    Joined:
    April 11, 2006
    Messages:
    245
    Likes Received:
    9
    Gender:
    Male
    Location:
    Akershus
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    No prob, want the full monty myself :)


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. blackmack

    blackmack Portal Member

    Joined:
    February 5, 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Mauritania Mauritania
    1.5 FINAL is out today. Can you make new files?

    Thanks.
     
    • Agree Agree x 2
  4. Marcus Venturi
    • Super User

    Marcus Venturi Super User

    Joined:
    March 23, 2012
    Messages:
    606
    Likes Received:
    507
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +735 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    A new Auto3D-version for 1.5 is available in the first thread (Auto3D_for_MP_1.5.zip).

    A big thank you goes to azzuro for helping me with my GIT update problems in a TeamViewer session!
     
    • Like Like x 5
  5. wouter1971
    • Premium Supporter

    wouter1971 MP Donator

    Joined:
    November 19, 2008
    Messages:
    911
    Likes Received:
    106
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Security Officer
    Location:
    Purmerend, Holland
    Ratings:
    +143 / 6
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Great Marcus, thanks a lot!
    Any news on the Auto3D in MP GIT integration?
     
  6. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,376
    Likes Received:
    2,464
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,119 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    hey Marcus, don't forget to push the local change on Github ( pull .. )
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  7. skorz
    • Premium Supporter

    skorz MP Donator

    Joined:
    December 19, 2011
    Messages:
    242
    Likes Received:
    33
    Gender:
    Male
    Location:
    Deutschland
    Ratings:
    +47 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    it seems from samsung is only 1 model supported? i have a samsung ps63-c7790 and auto-change to 3d doesnt work..
     
  8. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,236
    Likes Received:
    6,201
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,198 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    • Thank You! Thank You! x 2
    • Like Like x 1
  9. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,376
    Likes Received:
    2,464
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,119 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
  10. wouter1971
    • Premium Supporter

    wouter1971 MP Donator

    Joined:
    November 19, 2008
    Messages:
    911
    Likes Received:
    106
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Security Officer
    Location:
    Purmerend, Holland
    Ratings:
    +143 / 6
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Great Sebastiii!!! Thanks!
     
    • Like Like x 1
  11. Knightro
    • Premium Supporter

    Knightro MP Donator

    Joined:
    December 7, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    Location:
    Kincardine
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Show System Specs
    Hi Marcus,

    I was really excited to see this plugin & wanted to thank you for the hard work.

    I do need your help with connection problems to my LG LM8600. When trying to pair the device and obtain a key it errors out with connection failed.
    I am running MP1.5 with the latest version of auto3d 1.5.

    Configuration Log:
    [2013-10-24 13:35:47,497] [Config ] [Config Main] [INFO ] - Auto3D: LG service found -> LG Electronics, 192.168.1.52, 1c76f380-1dd2-11b2-9ce3-f1616f8f1715, LG2012x
    [2013-10-24 13:35:47,497] [Config ] [Config Main] [INFO ] - Auto3D: LG service selected -> 1c76f380-1dd2-11b2-9ce3-f1616f8f1715
    [2013-10-24 13:35:47,507] [Config ] [Config Main] [INFO ] - Auto3D: UpdateServiceInfo with IP: 192.168.1.52
    [2013-10-24 13:35:47,507] [Config ] [Config Main] [INFO ] - Auto3D: LG device description = http://192.168.1.52:6767/udap/api/data?target=netrcu.xml
    [2013-10-24 13:35:48,507] [Config ] [Config Main] [ERROR] - Auto3D: UpdateServiceInfo failed: Unable to connect to the remote server
    [2013-10-24 13:35:48,537] [Config ] [Config Main] [ERROR] - Auto3D: UpdateServiceInfo failed!
    [2013-10-24 13:35:56,227] [Config ] [Config Main] [INFO ] - Auto3D: UpdateServiceInfo with IP: 192.168.1.52
    [2013-10-24 13:35:56,227] [Config ] [Config Main] [INFO ] - Auto3D: LG device description = http://192.168.1.52:6767/udap/api/data?target=netrcu.xml
    [2013-10-24 13:35:57,237] [Config ] [Config Main] [ERROR] - Auto3D: UpdateServiceInfo failed: Unable to connect to the remote server
    [2013-10-24 13:35:57,237] [Config ] [Config Main] [ERROR] - Auto3D: UpdateServiceInfo failed!
    [2013-10-24 13:36:04,077] [Config ] [Config Main] [INFO ] - Auto3D: UpdateServiceInfo with IP: 192.168.1.52
    [2013-10-24 13:36:04,077] [Config ] [Config Main] [INFO ] - Auto3D: LG device description = http://192.168.1.52:6767/udap/api/data?target=netrcu.xml
    [2013-10-24 13:36:05,087] [Config ] [Config Main] [ERROR] - Auto3D: UpdateServiceInfo failed: Unable to connect to the remote server
    [2013-10-24 13:41:52,658] [Config ] [Config Main] [INFO ] - Auto3D: UpdateServiceInfo with IP: 192.168.1.52
    [2013-10-24 13:41:52,658] [Config ] [Config Main] [INFO ] - Auto3D: LG device description = http://192.168.1.52:6767/udap/api/data?target=netrcu.xml
    [2013-10-24 13:41:53,683] [Config ] [Config Main] [ERROR] - Auto3D: UpdateServiceInfo failed: Unable to connect to the remote server
    Configuration Error Log:
    [2013-10-24 13:35:48,507] [Config ] [Config Main] [ERROR] - Auto3D: UpdateServiceInfo failed: Unable to connect to the remote server
    [2013-10-24 13:35:48,537] [Config ] [Config Main] [ERROR] - Auto3D: UpdateServiceInfo failed!
    [2013-10-24 13:35:57,237] [Config ] [Config Main] [ERROR] - Auto3D: UpdateServiceInfo failed: Unable to connect to the remote server
    [2013-10-24 13:35:57,237] [Config ] [Config Main] [ERROR] - Auto3D: UpdateServiceInfo failed!
    [2013-10-24 13:36:05,087] [Config ] [Config Main] [ERROR] - Auto3D: UpdateServiceInfo failed: Unable to connect to the remote server
    [2013-10-24 13:41:53,683] [Config ] [Config Main] [ERROR] - Auto3D: UpdateServiceInfo failed: Unable to connect to the remote server

    Any help would be great.
    Thanks,
    KT
     

    Attached Files:

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!