Beta testers needed for plugin | Page 2

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by barranger, June 12, 2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    tried following:
    *.wav
    *.mp3
    .wav
    .mp3
    .wav .mp3
    .wav; .mp3

    no joy...


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. barranger

    barranger Portal Pro

    Joined:
    May 31, 2004
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    that's odd, the .wav and the .mp3 should have worked. Is the files directory pointed at a folder that has just the .wav or the .mp3 files (ie doesn't contain only folders)
     
  4. barranger

    barranger Portal Pro

    Joined:
    May 31, 2004
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I've posted a new version (check the top post) here's what's fixed:

    -All roms must be in the same directory.
    -Clicking the Up one directory button tries to launch it in the program

    I'm currently getting project64 to work and hope to have that up by the end of the day
     
  5. tomtom21000
    • Premium Supporter

    tomtom21000 Retired Team Member

    Joined:
    April 22, 2004
    Messages:
    1,226
    Likes Received:
    59
    Location:
    Germany
    Ratings:
    +64 / 0
    Here is my little report:

    I got it working (june13) on my desktop pc.

    # mame32 is working fine
    # SNES is working fine

    Issues:

    # the tools menu is very hidden. I always use fullscreen. Did not manage to get ther via key. should be "x" shouldn´t it? Managed to change this via General settings with F2, though. maybe integration in the settings section later on would be a good thing (this goes to frode, I think.

    # couldn´t manage to get images for roms shown. Probably my fault. Do I need to specify .zip for the roms and something for the images like.bmp?

    # the "Durchsuchen" (scan) button seems to do nothing.

    # changes in the tools section apply only after completely closing mediaportal and reopen it.

    Everything else works superb. :lol:

    tomtom21000
     
  6. barranger

    barranger Portal Pro

    Joined:
    May 31, 2004
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    It's good you hear it's working for you tomtom!

    As for the issues

    I think this is purposely done as it's a sort of once off kind of thing.

    For this to work you need to have the name of the rom .jpg in the images folder.

    This is true but it will be one of the last things that I implement. What I hope to have hear is a collection of scripts for grabbing the box art for different emulators. This would be quite tricky and may not ever happen.

    Ahh true, I'll add this to the bug list
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    Hey Good News!
    MPlayer2.exe works with either .wav or .mp3
    on version 1306....
    good work...
     
  8. barranger

    barranger Portal Pro

    Joined:
    May 31, 2004
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    That's excellent news, if you want them both to work you should use '.wav,.mp3' without the quotes
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    Yes, very good!
    By the way, any testers should restart MP after making changes to the plugin configuration.
    Great...
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    Excuse my ignorance, but can someone please explain to me how to make this work for, say, mame?

    Here's what I've been trying to use, unsuccessfully..

    Launching Application: D:\Program Files\mame076b\mame.exe
    Files Directory: D:\Program Files\mame076b\roms
    Image Directory: D:\Program Files\mame076b\artwork
    Extensions: .zip, .jpg
     
  11. barranger

    barranger Portal Pro

    Joined:
    May 31, 2004
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Dont worry it's certainly not ignorance, there really isn't any documentation on how to use this yet.


    What exactly happens?

    Does the my programs menu item show up on the main screen?
    Does bring you to the my programs window if you click on it?
    Are there any roms listed on the window?
    Does mame start to load?
    What is the error message that you are recieving?


    Also, you don't need to specify the .jpg in the extensions.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!