Blu-Ray / HD DVD plugin for Arcsoft player | Page 73

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by tourettes, November 30, 2008.

  1. tony3ridge
    • Premium Supporter

    tony3ridge MP Donator

    Joined:
    June 1, 2012
    Messages:
    243
    Likes Received:
    46
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +84 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    still can't get it to work :confused:.it still behaves as before, have extracted the files to relevant skin folder, still no joy


     
    Last edited: April 26, 2014
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. tony3ridge
    • Premium Supporter

    tony3ridge MP Donator

    Joined:
    June 1, 2012
    Messages:
    243
    Likes Received:
    46
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +84 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs

    If I start the plugin without a disc in the disc drive, I get a message saying "...would I like to start the player anyway", I can then put a disc in and use the plugin.However if I start the plugin with a disc in the drive, mediaportal suspends, but the Arcsoft player doesn't start.Does anyone have any ideas?.

    Regards
     
  4. blub
    • Premium Supporter

    blub MP Donator

    Joined:
    October 1, 2013
    Messages:
    223
    Likes Received:
    42
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Physician
    Location:
    Giessen
    Ratings:
    +79 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Had that one. I think I removed and re-installed the plugin and it worked.
     
  5. tony3ridge
    • Premium Supporter

    tony3ridge MP Donator

    Joined:
    June 1, 2012
    Messages:
    243
    Likes Received:
    46
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +84 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    thanks for the reply, glad I am not the only one with this problem, unfortunately for me, removing and reinstalling the plugin didn't work for me:(
     
  6. Nephilim
    • Premium Supporter

    Nephilim Extension Developer

    Joined:
    February 8, 2007
    Messages:
    805
    Likes Received:
    448
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +502 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
    Post your logs.

    Bye,
    Nephilim
     
  7. tony3ridge
    • Premium Supporter

    tony3ridge MP Donator

    Joined:
    June 1, 2012
    Messages:
    243
    Likes Received:
    46
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +84 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
     
  8. blub
    • Premium Supporter

    blub MP Donator

    Joined:
    October 1, 2013
    Messages:
    223
    Likes Received:
    42
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Physician
    Location:
    Giessen
    Ratings:
    +79 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Reinstall arcsoft tmt?
     
  9. tony3ridge
    • Premium Supporter

    tony3ridge MP Donator

    Joined:
    June 1, 2012
    Messages:
    243
    Likes Received:
    46
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +84 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Tried that, also reinstalled mediaportal
     
  10. blub
    • Premium Supporter

    blub MP Donator

    Joined:
    October 1, 2013
    Messages:
    223
    Likes Received:
    42
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Physician
    Location:
    Giessen
    Ratings:
    +79 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    OK

    I will give it a try later and insert the disc and then start TMT - I will let u know if TMT starts or not (haven't tried with 1.7 yet)[DOUBLEPOST=1398533583][/DOUBLEPOST]Mhh it works with my setup flawlessly (all ways: start player first or start player after disc inserted via home-menu entry of the Arcsoft plugin).

    However I came across something odd after I inserted the disc:

    The dialog popped up "would you like to play the disc" - I selected "yes" and TMT started. But because MP wasn't minimized I knew it was not done through the ArcSoft plugin - so it was the standard MP setting starting the external player (which was still set because the plugin was not available with 1.7pre).


    So maybe in your case MP and not the plugin wants to start TMT but the path isn't specified - just check your MP settings for DVD-external player and take a look whats in there.
     
    Last edited: April 26, 2014
  11. tony3ridge
    • Premium Supporter

    tony3ridge MP Donator

    Joined:
    June 1, 2012
    Messages:
    243
    Likes Received:
    46
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +84 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs

    It's very strange, arcsoft plugin doesn't start if I have a disc in the drive.I have to select the plugin, wait for the prompt to tell me no disc in drive and would I like to start the plugin anyway, I press ok and I can then use the plugin.
    I have checked that there is no "external player" in mediaportal config.Baffled to say the least
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!