Browse The Web / Webbrowser | Page 50

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by doskabouter, April 12, 2012.

  1. roovalley

    roovalley Portal Member

    Joined:
    July 10, 2016
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Hey, thanks mate. I'll take a look. No rush on the fix - I'm happy Alt+Tab'ing and using the desktop broswer...



    My Mrs. on the other hand.....
    [​IMG]
     
    • Like Like x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. tony72
    • Premium Supporter

    tony72 MP Donator

    Joined:
    August 15, 2009
    Messages:
    164
    Likes Received:
    15
    Ratings:
    +56 / 0
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    Edit: sorry, figured it out.
     
  4. DaBaSe
    • Premium Supporter

    DaBaSe MP Donator

    Joined:
    November 4, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    4
    Ratings:
    +7 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hello,

    is it possible to import a self signed certifikat to Browse The Web?
    I want to handle my FHEM-Server over Browse the Web.

    Regards Lars
     
  5. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,739
    Likes Received:
    696
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,042 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Theoretically that should be possible
    If you search for geckofx and certificates you might get some clues
    Didn't do an indepth-investigation, (just a quick google) on this subject (a bit limited in time lately) but perhaps you can find a way?
    And if not I'll put it on my list...
     
    • Like Like x 1
    • Thank You! Thank You! x 1
  6. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,565
    Likes Received:
    446
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +669 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    Quick query - I've been using this plugin for like forever - Thanks
    Just had to reinstall it and it's running really slowly - it takes ages to 'init browser' and longer still to get the pages rendered
    Anyone got any idea how I can get this fixed?
     
  7. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,739
    Likes Received:
    696
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,042 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Reinstall your whole pc, or just the plugin?
    I'm assuming it's the same version...

    I sometimes think it;s a bit sluggish too, but my opinion was that it was more dependent on the site itself...
     
  8. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,565
    Likes Received:
    446
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +669 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    Plugin - fekked up my MP plugins dir so had to do some work..! Version the same as previous (latest)
    It seems independent of the site - If I point it at the MP site or BBC or anything really - it takes an age to init browser then render the site.
    I fiddles with the settings, the browser ID thing seemed to make a slight difference, but nothing to take note of.
     
  9. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,739
    Likes Received:
    696
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,042 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Hm, thats strange.If I have any idea on how to take a next step in this I'll let you know
     
  10. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,739
    Likes Received:
    696
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,042 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Just a random thought: do you have some kind of antivirus running? And if so, can you check if it's faster when you disable it (or exclude relevant folders)?
     
  11. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,565
    Likes Received:
    446
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +669 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    I'll let you know - I nuked the PC to go from Windows 7 to Windows 10!
    Oh what fun that's been so far - 1100+ movies and 3000+ TV episodes to import,,,
    :whistle::sleep:
    Gonna take a bit!
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!