[BUG] graphbuild fails for .mkv with sub-streams | Page 2

Discussion in '0.2.3.0 RC3 and SVN Builds' started by deebo, October 28, 2007.

  1. dman_lfc
    • Team MediaPortal

    dman_lfc Retired Team Member

    Joined:
    July 28, 2004
    Messages:
    1,772
    Likes Received:
    30
    Occupation:
    Sales Manager
    Location:
    UK
    Ratings:
    +30 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Tell Haali MediaSplitter to AutoLoad VSFilter



    DMAN
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Luke Roberts

    Luke Roberts Portal Pro

    Joined:
    August 23, 2007
    Messages:
    65
    Likes Received:
    7
    Location:
    IJmuiden
    Ratings:
    +7 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Dman,

    That did the trick (with SVN 16392).

    Cheers again,

    Luke
     
  4. deebo

    deebo Portal Pro

    Joined:
    April 19, 2006
    Messages:
    233
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +3 / 0
    propably fixes the issue but, other programs can create the graph without the setting, so should mp

    still a bug if you ask me
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!