Bug with Myfilm 6.0, mp 130 beta and all the slin (titan, defaut, streamedmp)

Discussion in 'My Films' started by blanquart_c, January 12, 2013.

  1. blanquart_c

    blanquart_c Portal Pro

    Joined:
    February 6, 2007
    Messages:
    54
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Hello,

    Sorry for my poor english. I use myfilm with AMC for many yerars in each version of MP. for this configuration ( Myfilm 6.0, AMC 4, MP 130 beta whwn i click on the button Myfilm in MP , i wait fwew minut and mp close.

    In annex my log.

    Thank you.


    Christian


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Guzzi
    • Premium Supporter

    Guzzi Retired Team Member

    Joined:
    August 20, 2007
    Messages:
    2,161
    Likes Received:
    704
    Ratings:
    +922 / 0
    Hi Christian,
    obviously, there is a crash happening when trying to load the DB file.
    As the logs are not using debug settings, there is not much information in there.
    You could try:
    - remove the incompatible plugins
    - check, why the file "\\MEDIACENTER\Catalogs\Film - 23-01-2009 17-22-01.xml" is locked - are you running other processes using it?
    If that does not help, please change Logging of Mediaportal top "debug" and repost the log files.
     
  4. blanquart_c

    blanquart_c Portal Pro

    Joined:
    February 6, 2007
    Messages:
    54
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    thank you.

    i check this


    Christian
     
  5. blanquart_c

    blanquart_c Portal Pro

    Joined:
    February 6, 2007
    Messages:
    54
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    hello.
    The problem is the sama after check.

    Thank you.
    Christian
     
  6. Guzzi
    • Premium Supporter

    Guzzi Retired Team Member

    Joined:
    August 20, 2007
    Messages:
    2,161
    Likes Received:
    704
    Ratings:
    +922 / 0
    Hi Christian,
    logging tells, there is a lock on the file that seems to not disappear.
    Can you check in the directory
    C:\Program Files (x86)\Ant Movie Catalog\Catalogs\
    and delete the file "Film - 23-01-2009 17-22-01.tmp" (note the "tmp" at the end - do not delete the XML file, as this is your catalog).
    I am not sure, why that one is locked and I assume, you have rebooted already?
    Please also check, that you have apropriate access rights - as you have your catalog in the program directory, which might behave different than the data directory - especially on Win7.
    Hope that helps ...
     
    Last edited: January 13, 2013
  7. blanquart_c

    blanquart_c Portal Pro

    Joined:
    February 6, 2007
    Messages:
    54
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Sorry for the delay. You ara rigth : problem of right. Solved.

    Thank you.

    Christian
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!