Client hangs when using EPG

Discussion in '1.0.1 and SVN Builds' started by tompa, April 25, 2009.

  1. tompa
    • Premium Supporter

    tompa MP Donator

    Joined:
    October 3, 2005
    Messages:
    665
    Likes Received:
    35
    Gender:
    Male
    Location:
    Stockholm
    Ratings:
    +35 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    TV-Server Version: 1.0.1
    MediaPortal Version: 1.0.1
    MediaPortal Skin: Blue3Wide
    Windows Version: XP pro SP3
    CPU Type: AMD ATHLON 64 3500+
    HDD: HITACHI T7K500 320GB
    Memory: 1GB CORSAIR DDR2 PC5300 667MHZ
    Motherboard: ASUS M2NPV-VM GF6150
    Video Card: Nvidia 6150
    Video Card Driver:
    Sound Card:
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: Floppy DTV
    1. TV Card Type: DVB-T
    1. TV Card Driver: 4.8.0.0
    2. TV Card: Floppy DTV
    2. TV Card Type: DVB-T
    2. TV Card Driver: 4.8.0.0
    3. TV Card: Hauppauge Nova TD
    3. TV Card Type: DVB-T
    3. TV Card Driver: 3.11.26253.0
    4. TV Card: Hauppauge Nova TD
    4. TV Card Type: DVB-T
    4. TV Card Driver: 3.11.26253.0
    MPEG2 Video Codec: Nvidia PV
    MPEG2 Audio Codec: Nvidia PV
    h.264 Video Codec: -
    Satelite/CableTV Provider: Boxer
    HTPC Case: Antec
    Cooling: Fan
    Power Supply: 500W
    Remote: MCE
    TV:
    TV - HTPC Connection: DVI

    Hi!

    Seeing some problem when TV recording is ongoing and using EPG from client.

    1) start the recording from EPG, "from the beginning".
    2) then start the same channel as recorded in real time (live TV) from EPG.
    3) then start recording from the beginning via EPG as in 1) and client hangs, no errors

    Note that TV is never manually stopped during this sequence. The problem only occurs on client, singleseat is Ok.

    or

    1) start live TV.
    2) Start a recording.
    3) select to start this recording from the beginning (live TV still running).

    Regards,
    /tompa

    edit: workaround - stop live TV before starting a recorded show (only needed if recording is ongoing)


     

    Attached Files:

    • epg_prblm.zip
      File size:
      30.6 KB
      Uploaded:
      April 25, 2009
      Views:
      104
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. tompa
    • Premium Supporter

    tompa MP Donator

    Joined:
    October 3, 2005
    Messages:
    665
    Likes Received:
    35
    Gender:
    Male
    Location:
    Stockholm
    Ratings:
    +35 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
  4. tompa
    • Premium Supporter

    tompa MP Donator

    Joined:
    October 3, 2005
    Messages:
    665
    Likes Received:
    35
    Gender:
    Male
    Location:
    Stockholm
    Ratings:
    +35 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    still a problem here on client, with 1.0.2

    /tompa
     
  5. tompa
    • Premium Supporter

    tompa MP Donator

    Joined:
    October 3, 2005
    Messages:
    665
    Likes Received:
    35
    Gender:
    Male
    Location:
    Stockholm
    Ratings:
    +35 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    still a problem here on client, with 1.1 aplha

    /tompa
     
  6. tourettes
    • Premium Supporter

    tourettes Retired Team Member

    Joined:
    January 7, 2005
    Messages:
    17,301
    Likes Received:
    4,595
    Ratings:
    +4,810 / 3
    Have you tried using different audio and video codecs?

    Is anyone else able to reproduce the issue?
     
  7. tompa
    • Premium Supporter

    tompa MP Donator

    Joined:
    October 3, 2005
    Messages:
    665
    Likes Received:
    35
    Gender:
    Male
    Location:
    Stockholm
    Ratings:
    +35 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Hi!

    ill try with different codec and report back!

    workaround - stop live TV before starting a recorded show (only needed if recording is ongoing)

    /tompa
     
  8. tompa
    • Premium Supporter

    tompa MP Donator

    Joined:
    October 3, 2005
    Messages:
    665
    Likes Received:
    35
    Gender:
    Male
    Location:
    Stockholm
    Ratings:
    +35 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    same problem with default decoder :(

    is it really only me having this problem?? ..or is the thread way of in the forum maybe :oops:
    /tompa
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!