Czech and Slovak archives

Discussion in 'OnlineVideos' started by georgius, January 6, 2012.

  1. georgius
    • Premium Supporter

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    Because Czech and Slovak sites have been migrated to OnlineVideos plugin (before long time), then is better to have support thread under OnlineVideos thread. The previous thread has been closed.



    Installation
    1. latest OnlineVideos plugin have to be installed
    2. run MP and go to OnlineVideos
    3. show context menu (on left or right side - depends on used skin - for default skin is context menu on left side)
    4. go to 'Manage sites'
    5. show context menu, choose 'Filter: Language' and choose 'CS' for Czech sites or 'SK' for Slovak sites
    6. choose 'Refresh'
    7. sites with specified language should display
    8. choose site which you want and choose 'Add to my sites'
    Used language
    We prefer to use English language in this thread. But you can also use Czech or Slovak language if you're not sure how to formulate your problem.

    Important notice about Markiza and Nova archives

    Because Markiza and Nova make their archives paid and I don't want to pay subscription, consider both sites as not maintained.

    Change log
    Show Spoiler


    • 1.6.0.2921 - fixed TA3, Ceska Televize
    • 1.6.0.2904 - added back Nova
    • 1.6.0.2901 - removed Markiza, Nova, fixed Mixer, CSFD, Barrandov, Ceska Televize
    • 1.5.0.2819 - fixed Joj, Joj Plus
    • 1.4.0.2759 - fixed, STV, Apetit, Muvi
    • 1.4.0.2749 - added Muvi
    • 1.4.0.2748 - fixed CSFD subtitles
    • 1.4.0.1 - fixed CSFD
    • 1.3.0.10 - fixed Prima, CZ Trailery
    • 1.3.0.9 - fixed Prima, CSFD
    • 1.3.0.8 - fixed CSFD
    • 1.3.0.7 - fixed Prima, Apetit, CSFD
    • 1.3.0.6 - fixed Prima
    • 1.3.0.5 - fixed Nova
    • 1.3.0.4 - fixed Nova, added Autosalon (playable with MP Url Source Splitter SVN 2360)
    • 1.3.0.2 - fixed CSFD, added TA3 (playable with MP Url Source Splitter SVN 2313)
    • 1.3.0.1 - added description in Ceska Televize
    • 1.2.0.11 - fixed CSFD, Joj, Joj Plus, Nova
    • 1.2.0.10 - fixed CSFD
    • 1.2.0.9 - fixed CSFD
    • 1.2.0.8 - fixed Prima TV
    • 1.2.0.7 - added Mixer.cz
    • 1.2.0.6 - added subtitles to CSFD
    • 1.2.0.5 - added CSFD
    • 1.2.0.4 - fixed Ocko
    • 1.2.0.3 - added CZ Trailery
    • 1.2.0.2 - fixed Ceska Televize
    • 1.2.0.1 - fixed Prima and Apetit
    • 1.1.0.2 - fixed TV Markiza and TV Prima
    • 1.1.0.1 - fixed TV Nova and Ocko
    • 1.0.0.12 - fixed TV Joj and Joj Plus
    • 1.0.0.11 - fixed TV Markiza, for TV Markiza you need account on voyo.markiza.sk
    • 1.0.0.10 - fixed Markiza TV and Pohadkar
    • 1.0.0.7 - fixed all archives to avoid timeout problem, fixed Markiza TV (be aware that most videos in archive are paid, free videos can be seen only 14 days back)
    • 1.0.0.6 - fixed Barrandov TV, Autosalon TV still not working
     
    Last edited: July 21, 2013
    • Like Like x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. georgeso

    georgeso Portal Member

    Joined:
    February 12, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    5
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    Pohadkar.cz does not read the whole list

    the list is only about twenty items. On the server, while many more.
     
    • Like Like x 1
  4. georgeso

    georgeso Portal Member

    Joined:
    February 12, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    5
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
  5. hroch2

    hroch2 Portal Member

    Joined:
    October 16, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Since very lately I cant get my MP to start any of the Slovak or Czech online videos. The files seem to load and then time out saying there is no URL. This started happening suddenly, without any changes to harware or settings (apart of a skin change to Mustayaluca).

    I run the latest stable MP build on a Win 7 system. My tech abilities dont reach this far, can you help? Logs are attached... Thanks.

    Btw, even before that, Czech TV files from the Objektiv magazine loaded with sound but no picture; funny enough eg Udalosti loaded fine. I didnt go through the whole archive to test others.
     
  6. martinchromy85

    martinchromy85 Portal Member

    Joined:
    February 16, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Studet of VUT Technical University of Brno
    Location:
    Křïžanov
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    Set the codec in mediaportal setting to fdd show. I have same problem. I use SAF codec pack. I set in video section FFDShow vide decoder from Mpeg-2 and ffdshow video decoder from H264 video. From audio i use lav filter. I have problem whit generate url from video in one from five video in archiv. MP4 and WEBM Video shutering in two from five video. I solve this problem. Sorry from my english, i am czech.
     
  7. georgius
    • Premium Supporter

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    Unfortunately, the problem is not in codecs (at least for his case), but in very slow internet connection to archives. There is timeout for opening connection with archive, it's set to 20 seconds. Within 20 seconds is not established connection with archive. Maybe is problem in skin (you can try default skin for comparing) or check your firewall and antivirus solution (try to turn off).

    Anyway, you can use Czech or Slovak language, it's not prohibited :)
     
  8. martinchromy85

    martinchromy85 Portal Member

    Joined:
    February 16, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Studet of VUT Technical University of Brno
    Location:
    Křïžanov
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    aha. Tak se předem omlouvám za předchozí anglické zprznilosti. :) No ja mam problém s mp4 ten mi občas běží ale v pulce mi mi začne cukat. U 720ky při webm Cuká od začátku. Nevíte co s tím ? Používám SAF 6.0 v premium verzi. Jinak nastaveno jak jsem psal předchozím přispěvku
     
  9. hroch2

    hroch2 Portal Member

    Joined:
    October 16, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Georgius, firewall ani antivirus to podla mna byt nemoze, lebo to predtym fungovalo a ziadne nastavenia som nemenil. Pomale pripojenie je tiez nepravdepodobne, mam 10Gb opticku linku. Vyskusam zmenit na default skin a dam echo, ci to pomohlo.
     
  10. georgius
    • Premium Supporter

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    S mp4 vacsinou nie su problemy. Skor to vyzera na problem s rychlostou pripojenia. Pre istotu napis, ktore video z ktorej stranky prehravas (mp4 aj webm), skusim to prehrat u seba.

    Podla logov by som to tipoval na skin alebo ti bezi na PC nejaky proces, ktory spotrebuva procesorovy cas. Jednoduche operacie, na ktore nie je potrebne internetove pripojenie, trvaju 300 - 500 ms, co je prilis vela.
     
  11. hroch2

    hroch2 Portal Member

    Joined:
    October 16, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia

    Po zmene skinu na Basic sa nic nezmenilo, prihadzujem este raz logy. A proces tiez neviem najst, jednak sa to deje aj po cerstvom restarte (prehralo mi to jedno video a potom bol problem spat) a jednak nic nevyzera, ze by zralo procesorovy cas viac ako MP (check screenshot)... co je divne, lebo ako vravim, v rovnakej konfiguracii a nastaveni to este pred par dnami slapalo bez problemov. Any ideas?

    taskmngr.png
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!