Digitale TV installeren met IPTV van tele2

Discussion in 'Installatie en Configuratie' started by thesmiddie, August 12, 2012.

  1. thesmiddie

    thesmiddie New Member

    Joined:
    August 12, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    beste,

    ik heb mp 2 geinstalleerd alleen geen flauw idee hoe ik dit moet instellen
    kan iemand mij dit uitleggen



    bvd groetjes,smiddie
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. riksmith

    riksmith Portal Pro

    Joined:
    April 18, 2009
    Messages:
    1,856
    Likes Received:
    321
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +321 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Eerste vraag: Weet je zeker dat je mp 2 hebt geinstalleerd? Of bedoel je 1.2?
     
  4. riksmith

    riksmith Portal Pro

    Joined:
    April 18, 2009
    Messages:
    1,856
    Likes Received:
    321
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +321 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Tweede vraag: Kan je engels lezen? Dan kan ik je namelijk groten deels naar de wiki verwijzen..
     
  5. thesmiddie

    thesmiddie New Member

    Joined:
    August 12, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    riksmith
    ik had eerst mp 2 maar heb hem weer gedowngrade naar 1.2 vond ik makkelijker
    en ik heb tele2 dan zou het toch mogelijk moeten zijn om iptv te krijgen
    of zie ik dat verkeerd
     
  6. riksmith

    riksmith Portal Pro

    Joined:
    April 18, 2009
    Messages:
    1,856
    Likes Received:
    321
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +321 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Ik heb een losse thread gemaakt (https://forum.team-mediaportal.com/threads/digitale-tv-installeren-met-iptv-van-tele2.110180/) omdat het niet gaat over de originele thread waar je had gepost.

    MP2 moet je absoluut niet gebruiken hiervoor. Dat is een alpha product (complete herbouw van mediaportal) wat nog wel een tijd gaat duren voordat het af is.

    Voorlopig adviseer ik je om de laatste MP 1.3 (alpha) versie te gebruiken. Hier zitten veel verbeteringen in ten opzichte van 1.2, maar het is nog geen stable versie.

    Of IPTV van Tele 2 gaat werken weet ik niet. Dat hangt af van: Welke standaard er gebruikt wordt en of er een beveiliging op zit.
    Als je engels kan is het makkelijker om het op het engelse forum te vragen (met wel een duidelijkere omschrijving dan in je eerste post graag). Daar zitten veel meer users, ook die IPTV gebruiken. Er zijn zelfs al bestaande threads over het gebruik van IPTV.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!