Submit: Bug Reports (2 Viewers)

Use this forum to submit bug reports
  • Locked
  • Sticky
Before you create this bug report: Make sure that your system (windows, codecs and drivers) is up to date, matching the Requirements. Have a look at our MediaPortal Wiki! Maybe the solution is already there. Have a look at our Jira (Bug and Issue Tracker) and the threads in this section, maybe your problem is already known. Search...
Before you create this bug report: Make sure that your system (windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Before you create this bug report: Make sure that your system (windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
0
Views
6K
Correction to my previous post. Powering off then on amp/tv, does not bring up Guide. It was the programming of my Harmony remote, I had a step in the Watch TV activity to send WMC Live TV signal. So the double guide issue I have is when using the Live TV signal.
Correction to my previous post. Powering off then on amp/tv, does not bring up Guide. It was the programming of my Harmony remote...
TV: Guide navigation inconsistency OK Pressing Guide on the remote while watching Full screen Live TV brings up the standard EPG...
Replies
15
Views
2K
First try to uninstall MP2.3.1 and install the latest version 2.3.2. It's always better to be on the latest version. If the problem continues, shortly report here. Your logs are full of errors, but I can not say what it is, somebody else from team would need to check.
First try to uninstall MP2.3.1 and install the latest version 2.3.2. It's always better to be on the latest version. If the problem...
Description: Sometimes i get a black screen, and i have to rescan the tv channels everytime this happens to back to normal to...
Replies
1
Views
146
Workaround:- Use the close "x" button in the top right hand corner of the screen and MP2 should restart without need to reboot.
Workaround:- Use the close "x" button in the top right hand corner of the screen and MP2 should restart without need to reboot.
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
2
Views
241
Update. I've installed Ver 2.3.2 and it's definately improved the situation. The only error I'm seeing is an occasional "OptimFrog" error on first starting up.
Update. I've installed Ver 2.3.2 and it's definately improved the situation. The only error I'm seeing is an occasional...
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
17
Views
1K
So maybe I've just overseen the bug in Jira. But the bug isn't a big problem as it only happens very seldom and you can still use MediaPortal, so I think i can live with it ;)
So maybe I've just overseen the bug in Jira. But the bug isn't a big problem as it only happens very seldom and you can still use...
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
2
Views
211
I'm now on 2.3.1 (fresh install) and the bug is still there. Filtering works, also the TV Channel configuration works as exceptet, its "just" the crash.
I'm now on 2.3.1 (fresh install) and the bug is still there. Filtering works, also the TV Channel configuration works as exceptet...
Description: I think I've found a reproducable Bug in MePo 2.3 TV Server Configuration, wich crashes the TV Server configuration...
Replies
2
Views
268
Not really, I think repeat is optional so you can deactivate it. I thought it was disabled by default.
Not really, I think repeat is optional so you can deactivate it. I thought it was disabled by default.
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
43
Views
1K
There was no change obviously related to it, but maybe something as the fixed user management or similar made it.
There was no change obviously related to it, but maybe something as the fixed user management or similar made it.
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
7
Views
422
MP1 MP2 MP2 - V2.3 MP2 x64 won't run (1 Viewer) DE
Content-wise it's 100% same as the x86 version, but you can have performance improvements depending on your hardware. Seems my link behind the "here" in previous post disapeared. If you search in the forum for x64 problems with MP2.3 you'll find threads with solution, but the fix is also included in the installer link above.
Content-wise it's 100% same as the x86 version, but you can have performance improvements depending on your hardware. Seems my link...
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
5
Views
628
Resolved. TVcard was not set up properly
Resolved. TVcard was not set up properly
Hello, here my problem: MP2 starts as usual, but when I go to the "Live TV" section and click on any channel, the "Loading in...
Replies
1
Views
403
Is it possible to install this new MP Server simultaneously to the "normal" Server? Then i can switch between this two Versions. For testing with the new and for regular operation with the standard version. And this is my first configuration with more clients. In the past i only have one client with double Tuner. (Only the Cine...
Is it possible to install this new MP Server simultaneously to the "normal" Server? Then i can switch between this two Versions...
Hello, now i have installed the second MP2 Client and connected it to the MP2-Server. When i start the TV on one of the two...
Replies
10
Views
564
I'm bad with TV-stuff. IMaybe @morpheus_xx has an idea. After that endless following errors:
I'm bad with TV-stuff. IMaybe @morpheus_xx has an idea. After that endless following errors:
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
1
Views
266
Watched a recorded programme, then went back to it, and it worked. Weird!
Watched a recorded programme, then went back to it, and it worked. Weird!
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
1
Views
521
MP1 MP2 Blue Screen Error DE
Whenever I scan for channels I get a Microsoft blue screen error and have to restart my computer. Any idea on why this occurs
Whenever I scan for channels I get a Microsoft blue screen error and have to restart my computer. Any idea on why this occurs
Whenever I scan for channels I get a Microsoft blue screen error and have to restart my computer. Any idea on why this occurs
Replies
0
Views
597
Please set log level to DEBUG; reproduce the problem and post new logs.
Please set log level to DEBUG; reproduce the problem and post new logs.
Hi, after resuming from standby, I see the Error indicator on the screen. If I click on it, it says: 'Error invoking action...
Replies
3
Views
472
Hi, My NAS is new and is setup to exclude SMB1 protocol, minimum protocol is set to SMB2. Other testing results: MP2 had no issues playing music files from the NAS. I mapped the NAS video share using same credentials I defined in MP2. Video apps Film & TV and VLC Media Play had no issues playing the NAS video files. I added to MP2...
Hi, My NAS is new and is setup to exclude SMB1 protocol, minimum protocol is set to SMB2. Other testing results: MP2 had no...
Description: Built a new Standalone system based on Intel NUC10i7 box, Windows 10 Pro with a NAS for storing my videos and music...
Replies
2
Views
608
Import finished without crashing. Memory usage slowly ramped up but got no where near 2GB and CPU usage stayed low. Looks fixed.(y)
Import finished without crashing. Memory usage slowly ramped up but got no where near 2GB and CPU usage stayed low. Looks fixed.(y)
MediaPortal 2 Version: 2.2.2 Description Just had the first server service crash on 2.2.2. Happened shortly after starting a...
Replies
50
Views
2K
Yes, agree. We had the same issue in Media-Buddy (Fanart.tv, TVDB, TMDB) and EPG-Buddy (tvguide, epgData). All mentioned services have changed the last weeks and their services are requiring TLS 1.2 to work. It is a must to upgrade everything (OS, Software) to use TLS 1.2 asap. Media-Buddy and EPG-Buddy are fully upgraded to TLS 1.2...
Yes, agree. We had the same issue in Media-Buddy (Fanart.tv, TVDB, TMDB) and EPG-Buddy (tvguide, epgData). All mentioned services...
As first reported in this thread: No artwork for "The Shape Of Water" Artwork for ripped DVDs has failed for 3 out of 4 of my last...
Replies
9
Views
453
What is the status of the fix? I seem to be hitting this exact problem at channel 24 (in Seattle it is KUNS-DT).
What is the status of the fix? I seem to be hitting this exact problem at channel 24 (in Seattle it is KUNS-DT).
MediaPortal 2 Version: 2.2.2 Description I am setting up a new Windows 10 Pro system to replace my old Windows 7 WMC server to be...
Replies
33
Views
2K
Finally getting around to testing this. Both fixed with WIP 166 and an IMDB free NFO. Thanks!
Finally getting around to testing this. Both fixed with WIP 166 and an IMDB free NFO. Thanks!
This is similar to another issue fixed by @henso but has a key difference that persists after the previous fix. Two movies, one...
Replies
7
Views
451
@morpheus_xx If the bug you fixed was pushed to WIP 157 then it wasn't this issue. I just had another broadcast storm from a WIP 157 client.
@morpheus_xx If the bug you fixed was pushed to WIP 157 then it wasn't this issue. I just had another broadcast storm from a WIP...
MediaPortal 2 Version: 2.1.3 Description This is a strange one. About two days ago the windows 7, 8.1, 10, 2012r2 and 2016 server...
Replies
29
Views
4K
Thanks. I can confirm that Recordings do now show the individual files in the subfolders. I just looked again, and series/movies continue to show the problem, regardless of the skin used. I am checking from a VM though although I can't imagine why there would be a difference. I then checked a standard desktop installation - and there...
Thanks. I can confirm that Recordings do now show the individual files in the subfolders. I just looked again, and series/movies...
MP2.2.3 Win10x64, v1903 home I'm a new user and I am having a problem with TV playback. When I'm in the TV recordings section, and...
Replies
4
Views
655
I tried WIP 157 and these 4 movies now show up correctly. The bad news is I have a vary similar issue with one key difference I tracked down last night that WIP 157 didn't fix so expect a new thread soon.
I tried WIP 157 and these 4 movies now show up correctly. The bad news is I have a vary similar issue with one key difference I...
MediaPortal 2 Version: 2.2.3 Description I started tracking this one down with 2.2.3 but WIP 135 is having the same issue. I have...
Replies
3
Views
497
The throuble is here: The 'why' is a different question. Your server log has unfortunately been taken in INFO mode. You can switch the log level in the Client settings (see 'General'). Please try a restart of the MP2 Server Service under Windows Services. The service will be stopped and restarted, may take some time. Then check if...
The throuble is here: The 'why' is a different question. Your server log has unfortunately been taken in INFO mode. You can...
With which version of MediaPortal did you encounter the problem? MediaPortal Version: 2.2.3 Describe the Problem you encounter...
Replies
9
Views
561
Fix will be rolled out in the next release MP 2.3 - unless @morpheus_xx wants to upload a patch.
Fix will be rolled out in the next release MP 2.3 - unless @morpheus_xx wants to upload a patch.
MediaPortal 2 Version: 2.2.3 Description Hi, Even though I have configured Swedish regional settings, the TV Guide is still using...
Replies
27
Views
1K
I've added this to Jira MP2-832 so that we remember the fact that LAV is not capable of handling wtv subs.
I've added this to Jira MP2-832 so that we remember the fact that LAV is not capable of handling wtv subs.
MediaPortal 2 Version: 2.2.2 Description Hi, I am unable to view subtitles in shows recorded by Windows Media Center (WMC) in WTV...
Replies
7
Views
664
Problem fixed.:) The working implementation will be rolled out in the next release 2.3.
Problem fixed.:) The working implementation will be rolled out in the next release 2.3.
MediaPortal 2 Version: 2.1.3 Description With more videos coming out in 4k and using HEVC 10 bit I started looking into why MP2...
Replies
93
Views
8K
Finished importing 8262 movies. The MediaInfo 19.09 dll worked perfectly.
Finished importing 8262 movies. The MediaInfo 19.09 dll worked perfectly.
MediaPortal 2 Version: 2.2.1 Description MP2 server service crashing, might be the same issue fixed here. Backstory, my MP2...
Replies
42
Views
2K
Please open a new bug thread if needed.
Please open a new bug thread if needed.
MediaPortal 2 Version: 2.2.2 Description Hello, i have lot of issues with MP2 import on Audio, i have many times same value for...
Replies
75
Views
3K
@sridharb , can you check out the Symbolic LInk entry in the WIki and verify if this is activated on your PC?
@sridharb , can you check out the Symbolic LInk entry in the WIki and verify if this is activated on your PC?
I organize some movies using junction links. For e.g. H:\Movie1 contains the movie. Another folder, say, H:\Star\Movie20 is linked...
Replies
37
Views
2K
Top Bottom