Error mounting an ISO | Page 2

Discussion in 'Moving Pictures' started by sclaws, February 10, 2009.

  1. PhilipW
    • Premium Supporter

    PhilipW MP Donator

    Joined:
    January 10, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Webmaster
    Location:
    North Texas
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    makes sense. now we just have to figure out how to stop MP from popping up the error shown in the first post.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Mevlock

    Mevlock Portal Member

    Joined:
    March 30, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Well after some checking around it seems I have two separate issues, the latest svn of mediaportal seems to have issues on my system mounting iso's properly. Works fine if I go back to the release version. Will investigate this more to see if it's a problem just at my end or a mediaportal bug.

    Secondly it seems moving-pictures does some checking of iso images now, hence why the pop-up happens with my blu-ray iso's. See here:
    Issue 327 - moving-pictures - Mounted Bluray and SVCD Disks Wont Play - Google Code
     
  4. PhilipW
    • Premium Supporter

    PhilipW MP Donator

    Joined:
    January 10, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Webmaster
    Location:
    North Texas
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    I thought I'd kick this back up to see if anybody has thoughts on it as the thread got a little off the topic and the problem still exists for me as well.
     
  5. mgl

    mgl Portal Member

    Joined:
    June 9, 2007
    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
  6. wkwapil
    • Premium Supporter

    wkwapil MP Donator

    Joined:
    September 27, 2008
    Messages:
    140
    Likes Received:
    7
    Location:
    192.168.x.x
    Ratings:
    +7 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    :sorry: wrong posting :sorry:
     
  7. ixian
    • Premium Supporter

    ixian MP Donator

    Joined:
    August 14, 2007
    Messages:
    320
    Likes Received:
    56
    Ratings:
    +56 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    It's Moving Pictures 0.7 doing this for certain. Happens on both my media centers, including the new one which is a fresh install. Happens with stock MP 1.0 and 3 svn's after it.

    I disabled 0.7 and iso's work fine. I use 0.6 and iso's work fine. It's something in 0.7 that broke it, which is too bad, because I like 0.7 but lack of iso support is a real deal-breaker for myself and I am sure many others. Hopefully this gets looked at soon.
     
  8. RadioactiveM

    RadioactiveM New Member

    Joined:
    January 20, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    I also have this problem. Selecting the movie a second time lets it play fine though.
     
  9. ixian
    • Premium Supporter

    ixian MP Donator

    Joined:
    August 14, 2007
    Messages:
    320
    Likes Received:
    56
    Ratings:
    +56 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Yeah, I confirmed just now that if I select it a second time it works for me too, same as all the others. So it's usable, just very annoying.

    What did MP do differently in 0.7? I can't find anything related to iso's in the changelogs but clearly it's trying to do it's own mounting routine or file validity check independent of Media Portal in this version.

    Edit: Ok, just read the bug report on Googlecode, looks like they are fixing this in 0.71 due in the next day or two. Thank you guys! Moving Pictures is way to cool to have to disable to play iso's.
     
  10. PhilipW
    • Premium Supporter

    PhilipW MP Donator

    Joined:
    January 10, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Webmaster
    Location:
    North Texas
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Moving Pictures 0.7.1 release this week fixed this problem for me!
     
  11. sclaws
    • Premium Supporter

    sclaws MP Donator

    Joined:
    February 7, 2009
    Messages:
    63
    Likes Received:
    4
    Location:
    Chicago western suburbs
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Same here...0.7.1 did the trick!
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!