EventGhostPlus | Page 31

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by DaBIGOne, October 29, 2012.

  1. Django.edwards

    Django.edwards Portal Pro

    Joined:
    October 22, 2009
    Messages:
    457
    Likes Received:
    47
    Gender:
    Male
    Location:
    Eupen
    Ratings:
    +55 / 0
    Home Country:
    Belgium Belgium
    Show System Specs
    Hi @Rick164, it seems that your link is'nt working anymore. Could you please reupload the file?

    Thanks in advance

    Django

    Sorry, now it works.....


     
    Last edited: January 13, 2017
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Rick164
    • Super User

    Rick164 Super User

    Joined:
    January 7, 2006
    Messages:
    1,335
    Likes Received:
    918
    Ratings:
    +1,359 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Have it running here with latest version by Seb but should be compatible with all, would open MP configuration and see if it lists it there.
    Best to post Configurationlog and Configuration-error.log afterwards, could be install error but MPEI should have reported it during that.
     
    • Like Like x 1
  4. BioEgo
    • Premium Supporter

    BioEgo MP Donator

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    26
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
    Hi,
    I have the same issue as @alexdepalma on 1.16pre. No events are sent to Eventghost (local installation).
    One thing I noticed is that when I installed the plugin from the mpe1 file it didn't overwrite the old one in MP Configuration (I had both versions listed, one as incompatible the other as available).
    I removed both and reinstalled v1.1.4.0, but still no messages sent.
    The plugin is properly listed in config.

    Here is Configuration.log (Configuration-error.log is empty) and MediaPortal.log (error log was empty here too).

    Any idea?
    Thanks
     
    • Agree Agree x 1
  5. alexdepalma
    • Premium Supporter

    alexdepalma MP Donator

    Joined:
    January 31, 2008
    Messages:
    509
    Likes Received:
    293
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +475 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    Show System Specs
    Same happened to me
     
  6. alexdepalma
    • Premium Supporter

    alexdepalma MP Donator

    Joined:
    January 31, 2008
    Messages:
    509
    Likes Received:
    293
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +475 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    Show System Specs
    yes its listed in MP config and files are locally avail.
    Curious the install problem with both versions (old as incompatible) and new at the same time. Old was deinstalled.

    Only 3 files installed. (see image)

    here logs

    Thanks @Rick164 !
     

    Attached Files:

    • install.png
      install.png
      File size:
      253 KB
      Uploaded:
      January 13, 2017
      Views:
      86
  7. Peterle123

    Peterle123 New Member

    Joined:
    March 17, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    2
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    The problem is, that EventGhostPlus.dll get's installed to ../Plugins/Windows/ with version 1.1.4.0 (see attached pictures)
    In version 1.1.3.3 EventGhostPlus.dll get's installed to ../Plugins/process/
    I manually copied the 1.1.4.0 EventGhostPlus.dll from ../Plugins/Windows/ to ../Plugins/process/ and it works perfect.
     

    Attached Files:

    • 1.1.3.3.PNG
      1.1.3.3.PNG
      File size:
      138.8 KB
      Uploaded:
      January 19, 2017
      Views:
      73
    • 1.1.4.0.PNG
      1.1.4.0.PNG
      File size:
      129.4 KB
      Uploaded:
      January 19, 2017
      Views:
      81
    • Thank You! Thank You! x 3
    • Like Like x 2
  8. Rick164
    • Super User

    Rick164 Super User

    Joined:
    January 7, 2006
    Messages:
    1,335
    Likes Received:
    918
    Ratings:
    +1,359 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Thanks for spotting the error (y) , attached new build which also will remove the old .dll if in wrong location.
     

    Attached Files:

    • Thank You! Thank You! x 4
    • Like Like x 1
  9. Rick164
    • Super User

    Rick164 Super User

    Joined:
    January 7, 2006
    Messages:
    1,335
    Likes Received:
    918
    Ratings:
    +1,359 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
  10. wolph

    wolph New Member

    Joined:
    September 17, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    That version works great for me in 1.16 pre :)
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  11. Bubbleman

    Bubbleman Portal Pro

    Joined:
    July 29, 2008
    Messages:
    124
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I have the same question. Any answear?

    THX
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!