Extension Manager shows no installed plugins (1 Viewer)

TheBatfink

MP Donator
  • Premium Supporter
  • June 11, 2007
    1,285
    220
    Nottingham
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Hi,

    I recently updated from 1.10pre to 1.10. Not sure if this was present with pre or something I am doing that is stupid but when I fire up the external extensions manager, run an update and ensure both 'show only' options are unchecked - I see no list of installed plugins, it's completely blank. I do see plugins when I move the the 'known plugins' tab.

    Is this something known or am I doing something wrong?

    Is there any other way to uninstall a plugin (not just disable) without the extension manager?

    Thanks
     
    Last edited:

    tklon

    Portal Pro
    September 3, 2004
    353
    6
    Germany
    Germany Germany
    Country flag
    i have the same problem. the list of installed plugins is empty in extension manager and in mp extensions. plugins are installed a work inside mp, like world weather lite.
     

    TheBatfink

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • June 11, 2007
    1,285
    220
    Nottingham
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    I never got a reply and never managed to fix the issue (or figure out what caused it). What I did was just reinstall all the plugins with the extension manager that I knew where installed. The act of reinstalling made them visible in the extension manager.
     

    D3ltoroxp

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • June 1, 2008
    3,308
    205
    Germany Germany
    Here on MP 1.12 i have the same problem... Maybe someone can help ? When i reinstall the plugins do i miss my settings ?
     

    D3ltoroxp

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • June 1, 2008
    3,308
    205
    Germany Germany
    K when i install the Plugins over again, all my settings should be there ?

    But i will search acronis, maybe there is an backup from the list. Thanks for the info.
     

    JimCatMP

    Documentation Group
  • Team MediaPortal
  • April 1, 2010
    648
    281
    Leeds
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Hi

    I had same with MP1.12 - updating something while MePo was running [silly I know:oops:

    I just reinstalled the plugins [only using WorldWeather, MovingPictures & MPTVSeries] - all worked, no issues, no additional work. I know what I should have done is found problem [lost or broken InstalledPlugins.xml as Edalex suggests above] and fixed it properly but was having a lazy day:rolleyes:

    TTFN - JCMP.
     

    D3ltoroxp

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • June 1, 2008
    3,308
    205
    Germany Germany
    Hm so i have Start reinstall all my Plugins again. I See my installed Plugins in extension manager but i didn't found the installedplugins.XML.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    T MediaPortal Extensions Manager Fehlermeldung bei Installation einer Erweiterung Installationsprobleme? 1
    high [Evaluate] MP Extension Manager can't download HTTPS links MediaPortal 1 38
    R Verbindungsproblem bei MP Extension Manager Installationsprobleme? 2
    C Can't install any extensions - DLL error Installation, configuration support 19
    ajs [Help Us!] Extensions plugin question MediaPortal 1 8
    R New MP2 user issues: software encoders for analog & plug-in/extension installation General 2
    hwahrmann [Question] Compatibility Manager for Pugins? MediaPortal 1 7
    rsbrux 1.23.0 MPE Manager Problem with LAV Filters Bugreports 2
    M Unable to map virtual sent keys in the input device management General 6
    Megane Manage Tv Series and Anime in My TVSeries My TVSeries 6
    joecrow 1.22.0 MPE Manager issues. 1.22 5
    G MP 1.21 TVserver race condition when cant delete recording triggered by episode management General Support 0
    D Large xml database in My Movies Management. I remain unclear on use My Films as bridge to MP2.2 General 9
    joecrow [solved] MP2.2 Input Management General 15
    H [Finished] [MP2-789] Input device manager MediaPortal 2 291
    H [solved] Where is Input Manager General 1
    HTPCSourcer MP2 TV Logo Management General 35
    hounddog How to get My Films working in MP 1.20 My Films 5
    H Genre Management Archive 136
    joecrow Fritzbox Manager no notifications General Support 5
    toricred Only Show Actual Recordings General 1
    R MP 2.2.3 Search TV program only with the correct begin of show title General 7
    F Show Player info while skipping Feature Requests 0
    P Recordings not showing up unless re-imported and not possible to delete General 0
    C Imported media doesn't show up immediately? General 1
    Similar threads

























    Top Bottom