Failed recordings "unable to start graph"

Discussion in 'Television (MyTV frontend and TV-Server)' started by RobNorthcott, January 8, 2017.

  1. RobNorthcott
    • Premium Supporter

    RobNorthcott MP Donator

    Joined:
    October 9, 2007
    Messages:
    493
    Likes Received:
    44
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Developer
    Location:
    Dartmoor, England
    Ratings:
    +92 / 2
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    I've had a few failed recordings recently, and looking in the logs it looks like the culprit is the tuner driver failing to start. Log says "unable to start graph". I've got two DVB-S tuners and I did have some problems with the second tuner always failing to start, but this was cured by setting the lower priority tuner to "preload". Everything was then fine until recently. I've checked that the second tuner is still set to preload.

    Anything else I should check?



    An example of the problem can be seen in the attached TVServer logs, trying to record QI on 2017-01-06 at 21:58
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!