Fanart Handler Plugin v4.0.X.000 | Page 49

Discussion in 'Fanart Handler' started by ajs, November 26, 2014.

  1. yoavain
    • Premium Supporter

    yoavain Extension Dev

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    426
    Likes Received:
    304
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Senior Software Engineer
    Ratings:
    +467 / 0
    Home Country:
    Israel Israel
    Show System Specs
    The version should be the same as you published (version number changed due to an additional commit - of the script)



    Have you tried to clean the plugin installer cache?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,234
    Likes Received:
    4,980
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,390 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    • Agree Agree x 1
  4. yoavain
    • Premium Supporter

    yoavain Extension Dev

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    426
    Likes Received:
    304
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Senior Software Engineer
    Ratings:
    +467 / 0
    Home Country:
    Israel Israel
    Show System Specs
  5. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,234
    Likes Received:
    4,980
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,390 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Just make a new one, e.g. FanartHandler 4.0 ;)
     
  6. zekaja
    • Premium Supporter

    zekaja MP Donator

    Joined:
    March 24, 2010
    Messages:
    279
    Likes Received:
    54
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Music Production
    Location:
    Copenhagen
    Ratings:
    +98 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Show System Specs
    @ajs. Beautifull work you´re doing... I have one problem i can´t seem to solve. The studio logos are showing up i tv series, but not every one.. Example i have 24 - Show Fox.. but the 100 doenst show the CW logo. Everything is named to match, and series mediainfo is correct too..

    Is the something i should tick on in FH??
     
  7. powermarcel10
    • Team MediaPortal

    powermarcel10 Retired Team Member

    Joined:
    November 30, 2010
    Messages:
    2,839
    Likes Received:
    789
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Callcenter Agent
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +1,028 / 4
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I don't think that those studio logos has been generated by FH plugin, or I have missed something.. I installed the latest version and can't find any option in that direction.. Maybe you're using dvdart or MePotools for this?
     
  8. zekaja
    • Premium Supporter

    zekaja MP Donator

    Joined:
    March 24, 2010
    Messages:
    279
    Likes Received:
    54
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Music Production
    Location:
    Copenhagen
    Ratings:
    +98 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Show System Specs
    There was some talk about the studio logos in this thread #401 .. And i´m using @ajs titan theme wich makes use of these studio logos, so i thought maybe there was something i´ve missed in FH :)
     
  9. powermarcel10
    • Team MediaPortal

    powermarcel10 Retired Team Member

    Joined:
    November 30, 2010
    Messages:
    2,839
    Likes Received:
    789
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Callcenter Agent
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +1,028 / 4
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Aaah I see. Well, I think he added those images to the skin itself. So I think they are not generated by a tool.. However, that should be a nice request! :)
     
    • Like Like x 1
  10. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,620
    Likes Received:
    2,652
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,603 / 29
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    At me ceased to work Titan skin. :( Correspondingly my theme just does not work.:mad: I can not check. :censored: The only condition is that the name of the studio in a plug-series, for any series coincided by name image studio. Then it should appear.
    Ie Show Fox - Show Fox.png ...

    No site from which to upload images. So while there is no such functionality.
     
  11. zekaja
    • Premium Supporter

    zekaja MP Donator

    Joined:
    March 24, 2010
    Messages:
    279
    Likes Received:
    54
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Music Production
    Location:
    Copenhagen
    Ratings:
    +98 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Show System Specs
    Okay I will check the spelling of studio files..
     
    • Agree Agree x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!