Find CoverArt blanks folder JPG / Coverart for all folders (1 Viewer)

SkydeOption

Portal Member
November 5, 2006
14
6
Thailand Thailand
Hello,-

Long time MediaPortal user and fan.

Just upgraded to 2.3.0RC1. This version continues to show a quite longtime "annoyance":

1. Open Mediaportal
2. Goto My Music
3. Switch to "Share" mode
4. Switch to "Icon" layout
5. Navigate music folder tree down to album folders
6. "Hilite" an album folder and open the Info menu (press "i" button)
7. Select Find CovertArt
8. Wait for coverart to be found. Select one and return
9. All album folders icons are missing (Set to default).
10. Enter any album folder, then back out.
11. All album folders show their correct Icons again and all is well

Thanks and keep up the good work !


TV-Server Version:
MediaPortal Version: 2.3.0 RC1
MediaPortal Skin: Blue Two
Windows Version: XP Pro SP2
CPU Type: Intel P4 3.2GHz
HDD: Seagate 80GB
Memory: 2*512MB PC3200DDR
Motherboard: Asus P4P800 Deluxe
Motherboard Chipset: Intel 865PE (ICH5R)
Motherboard Bios: AMIBIOS
Video Card: ATI 9200
Video Card Driver:
Sound Card: ADI AD1985
Sound Card AC3:
Sound Card Driver:
1. TV Card:
1. TV Card Type:
1. TV Card Driver:
2. TV Card:
2. TV Card Type:
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec: WINDVD 7
MPEG2 Audio Codec: FFDSHOW 20050822
Satelite/CableTV Provider:
HTPC Case: LianLi PC60Plus
Cooling: Standard CPU and Case cooling
Power Supply: Enermax
Remote: Microsoft MCE 1039
TV: Sony
TV - HTPC Connection: Composite
 

hwahrmann

Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 15, 2004
    4,542
    2,333
    Vienna, Austria
    Austria Austria
    Country flag
    Sorry not able to reproduce.
    I have folder "Beatles" with 2 albums in it. "Love" and "White Album".
    "Love" has a folder.jpg and shows the cover.
    "White Album" shows only the "Default Icon" since no folder.jpg exists.

    no i do a "Find Coverart" on "White Album" and select the ound cover art.
    when returning back to the list, i still have the album art of "Love" displayed.
    Ok, "White Album" still shows the default, but when entering it and coming back, it is refreshed.
    But i can't reproduce your bug.
     

    ronilse

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 19, 2005
    4,422
    282
    Moss
    Norway Norway
    Country flag
    Hi,
    Can confirm this issue & have found a way to reproduce it & up one level & back everything it's fine again.

    Btw: rpm, this small "bug" doesn't make it to a bad product ;)

    Regards
    Roy
     

    rpm

    Portal Pro
    November 21, 2006
    64
    2
    Argentina Argentina
    no, of course not...

    like i said, it's a great software...

    but maybe there are too many tester reporting bugs...that not always the developers can fix them...

    I said that this should be fixed because on a stable release this bug isn't good to keep...that's all

    Cheers
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom