Fresh RC1 And Graph build error!? Can't watch TV (1 Viewer)

ARE2

Portal Pro
May 9, 2008
166
16
Germany
Poland Poland
MediaPortal Version: 1.1 Beta
MediaPortal Skin: X-Face 1.9
Windows Version: Windows XP (32bit) SP3
CPU Type: AMD Athlon AM2 X64 6000+
HDD: Samsung 2TB SATA II
Memory: 2GB DDR2
Motherboard: Asus M3N78 PRO
Video Card: GForce 9500 GT
Video Card Driver: 195.62
Sound Card: Realtek HD
Sound Card AC3: AC3/SPDIF
Sound Card Driver: 2.6 Realtek HD Audio
1. TV Card: Hauppauge HVR 4000 + WinTV-CI
1. TV Card Type: DVN-S, DVB-S2, Analog
1. TV Card Driver: 4.6b
2. TV Card:
2. TV Card Type:
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec: Cybelink PowerDVD 8 & 9
MPEG2 Audio Codec: AC3 Filter 3.6b
h.264 Video Codec: CoreAVC 2.0
Satelite/CableTV Provider: Astra 19.2°E, Hotbird 13°E
HTPC Case: INTER-TECH - Desktop Arris A2 Black
Cooling: Scythe Mini Ninja with Noctua Coolers
Power Supply: LCPower 750 Watts
Remote: Logitech Harmony 785
TV: Samsung LE-52A557P
TV - HTPC Connection: HDMI


Hi,

installed RC1 and TV just promts that graph couldn't be build!? :( I can't watch TV at all and it's Saturday :mad:
Manually trying to start timeshift in TVServer config results in the same behaviour!?

Logs attached:
View attachment 56354

Please help!!!


THX
ARE2
 

morpheus_xx

Lead Dev MP2
  • Team MediaPortal
  • March 24, 2007
    11,390
    6,966
    Germany Germany
    Country flag
    AW: Fresh RC1 And Graph build error!? Can't watch TV

    on a quick look into your logs I found this line:
    2010-02-20 17:11:51.421875 [(5)]: Exception :confused:ystem.IO.FileNotFoundException: Could not find file 'C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\WinTV-CI.xml'.
    File name: 'C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\WinTV-CI.xml'
    --> please open setuptv and configure your WinTvCI. when this is done the error should be away.
     

    ARE2

    Portal Pro
    May 9, 2008
    166
    16
    Germany
    Poland Poland
    Re: AW: Fresh RC1 And Graph build error!? Can't watch TV

    on a quick look into your logs I found this line:
    2010-02-20 17:11:51.421875 [(5)]: Exception :confused:ystem.IO.FileNotFoundException: Could not find file 'C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\WinTV-CI.xml'.
    File name: 'C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\WinTV-CI.xml'
    --> please open setuptv and configure your WinTvCI. when this is done the error should be away.
    Wow big THX for the fast reply :) Yeah that did the trick, but it is a little strange because right after installing I did so !? Maybe there went something wrong doing that!?

    Anyway THX and Regards
    ARE2
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom