Graphedit und Graphstudio keine Verbindung

Discussion in 'Codecs' started by schnaydar, March 3, 2010.

  1. schnaydar

    schnaydar Portal Pro

    Joined:
    November 19, 2008
    Messages:
    123
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Hallo

    ich wollte mal schauen welche codecs denn nun beim abspielen von Filmen in MP verwendet werden und habe daher mal graphedit und graphstudio getestet. Wenn ich in MP nen Film laufen lassen sehe ich auch einen Remote Graph aber es wird nix im Fenster angezeigt.

    Os ist Vista 32bit. Was mache ich da falsch??

    grüße

    schnaydar

    Ok hat sich erledigt ich habe vergessen die proppage.dll zu registrieren jetzt läuft es mit graphedit

    grüße



    schnaydar
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!