hibernation not at all (1 Viewer)

B

BugGenerator

Guest
TV-Server Version: 1.0.1.0
MediaPortal Version: 1.0.1.0
MediaPortal Skin: bt3w
Windows Version: sp3, the latest
CPU Type: c2d 2666@3200MHz
HDD: Samsung spinpoint 1TB,WDGreen 1TB
Memory: 2gb, ddr2 800
Motherboard: asus p5ql-e
Video Card: ati 4670, gigabyte
Video Card Driver: 9.3
Sound Card: onboard
Sound Card AC3:
Sound Card Driver:
1. TV Card: Hauppauge HVR 1300
1. TV Card Type: hybrid
1. TV Card Driver: 4.6
2. TV Card: PVR 350
2. TV Card Type: analogue
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec: ATI
MPEG2 Audio Codec: ffdshow
h.264 Video Codec: ati
Satelite/CableTV Provider:
HTPC Case:
Cooling:
Power Supply: Seasonic 380W
Remote: Logitech Harmony 555 (microsoft eHome)
TV: 42LG6000
TV - HTPC Connection: hdmi,dvi

just try to hibernate via MP.....via start... it works

of course the both plugins powershedule Ive turned on
 
B

BugGenerator

Guest
then TV lost connection
then reinstallation of the server/client
now ok again
 

Spragleknas

Moderator
  • Team MediaPortal
  • December 21, 2005
    9,474
    1,822
    Located
    Home Country
    Norway Norway
    Country flag
    So everything is OK?
    (Sorry, I find it rather hard to understand your posts)
     
    B

    BugGenerator

    Guest
    so not.....again

    just TVservice is not available after command

    this is essential for working MP as recorder.....if you fix it will you release new version or will you just put it into non properly tested svn?
     
    B

    BugGenerator

    Guest
    just to know if I shoul install 1.0.0 back and wait and pray it is not in 1.0.2

    thx
     

    ronilse

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 19, 2005
    4,422
    283
    Moss
    Home Country
    Norway Norway
    Country flag
    Hi,
    Does this happen with a complete clean install & no 3'rd party plugins (since you use For The Record this has replaced many MP components & this can cause the issue, so only way to help is logs for a clean one)?

    Regards
    Roy
     
    B

    BugGenerator

    Guest
    Hi,
    Does this happen with a complete clean install & no 3'rd party plugins (since you use For The Record this has replaced many MP components & this can cause the issue, so only way to help is logs for a clean one)?

    Regards
    Roy

    yes, it had not been working even previously till I reinstalled TVserver....but I presume It will come back if I reinstall it again....I ll see if it is working again at all.....on Monday
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Hi catavolt, selling this HTPC does not mean that I will no longer be available to the community as a plugin developer. If there are severe problems with the plugins at the moment, I can try to analyze causes and find possible solutions. However, this will currently only have low priority, as I am responsible for employees and...
    Hi catavolt, selling this HTPC does not mean that I will no longer be available to the community as a plugin developer. If there...
    After many years as a MediaPortal supporter and plugin developer I will now have to say goodbye to my beloved HTPC for personal...
    Replies
    2
    Views
    2K
    Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes 1 to 2 minutes to write the data to disk. To speed up the EPG stuff (not only writing but also reading the EPG guide in MediaPortal), I changed the program table (and only that table) from InnoDB to...
    Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes...
    I get a few "Continuity error..." after the EPG scan finished: [2021-01-30 18:56:10,278] [4c45530] [18c8] - mhw reset [2021-01-30...
    Replies
    2
    Views
    1K
    MP1 MP2 Migrating from WMC DE
    Hi. Network tuners can be shared even on the same PC (done it often while testing different software, I'm using SAT>IP tuner that are similar to hdhomerun tuner but for European DVB). But you can not use them on both systems at the same time ofc.. Means if WMC is using a tuner (e,g, for a scheduled recording) MP can't use the same...
    Hi. Network tuners can be shared even on the same PC (done it often while testing different software, I'm using SAT>IP tuner that...
    I have been running Windows Media Centre happily for years on Win 7 Pro, more recently with EPG123 as an intermediary providing...
    Replies
    43
    Views
    3K
    Hello!!! I use a handy app called catchin' sync to roughly check the AV sync of audio/video on my HTPC/TV. It's not as accurate as a dedicated opto-electronic calibrator but it's more than adequate for this application and much better than trying to do things by eye (even when the lack of sync is massively obvious, subjective...
    Hello!!! I use a handy app called catchin' sync to roughly check the AV sync of audio/video on my HTPC/TV. It's not as accurate as...
    Hello!!! I use a handy app called catchin' sync to roughly check the AV sync of audio/video on my HTPC/TV. It's not as accurate as...
    Replies
    0
    Views
    402
    MP1 MP2 3 Bugs in MP 1.21 DE
    In the attached log an example of Problem #3 (2 clicks required on TVguide) occured at 08:18 this morning following a resume from sleep immediately prior to that. Following that I played a 3D .mkv (Ant Man, also at 08;18) and stopped it to show Problem #1, refresh rate remained at 23hz untill I closed MP to collect the logs. Problem...
    In the attached log an example of Problem #3 (2 clicks required on TVguide) occured at 08:18 this morning following a resume from...
    MediaPortal Version: 1.21 Description 1) After playing a 3D video (.mkv/mvc) the refresh rate remains on 23hz i.e. it does not...
    Replies
    5
    Views
    2K
    Top Bottom