[How-To] add iTunes videopodcast, YouTube playlists and user's video | Page 2

Discussion in 'OnlineVideos' started by bombus, November 12, 2009.

  1. rspierenburg

    rspierenburg Portal Pro

    Joined:
    June 18, 2010
    Messages:
    146
    Likes Received:
    20
    Ratings:
    +26 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Show System Specs
    It seems everytime I try to follow the steps for adding the channel for Users videos it doesn't save the changes. I've tried going to 'General' then 'Save' but next time I go to config Online Videos any of my changes were not saved. The only way I've been able to add sites is directly writing to the .xml file. Is there a fix, or am I doing it wrong? I've followed the steps one by one.



    Rob
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. offbyone
    • Team MediaPortal

    offbyone Development Group

    Joined:
    April 26, 2008
    Messages:
    3,981
    Likes Received:
    2,704
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +3,303 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi, sorry 0.27 contains a bug with saving which is fixed in SVN, so it will work again with Onlinevideos 0.28.
     
  4. bombus

    bombus Portal Pro

    Joined:
    July 15, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    41
    Occupation:
    No... sob
    Location:
    Novara
    Ratings:
    +41 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    editing the XML is a good thing but could be "dangerous": Remember to backup the XML file before editing...
     
  5. mykiddosdaddy

    mykiddosdaddy Portal Member

    Joined:
    February 5, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 1
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Hi all. I am having problems with adding a youtube channel. I used the format for the URL like was shown http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos?author=shaytards. When in MP I went to onlinevideos and selected Shaytards and it gave an error No Video Found. Any ideas? I am using the latest version of MP and just upgraded OnlineVideos to 0.28.

    ETA
    Just did some searching and Youtube RSS feeds are in the format http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/USERNAME/uploads, but when I use that format I get Error getting category videos.

    Edit 2
    I got it to work using http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/USERNAME/uploads?orderby=updated
     
  6. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,794
    Likes Received:
    748
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,109 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Could you please post or attach the complete section you're trying to add (from <Site name=... up to </Site>)
     
  7. mykiddosdaddy

    mykiddosdaddy Portal Member

    Joined:
    February 5, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 1
    Home Country:
    United States of America United States of America
  8. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,794
    Likes Received:
    748
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,109 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Well, that's odd: here it works perfectly.
    To further investigate I do need logs (mediaportal.log) and a piece of the onlinevideos.xml

    Edit: Never mind. I see it's solved now
     
  9. gurken
    • Premium Supporter

    gurken MP Donator

    Joined:
    August 7, 2009
    Messages:
    954
    Likes Received:
    103
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Designer
    Ratings:
    +115 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    AW: [How-To] add iTunes videopodcast, YouTube playlists and user's video

    maybe someone can help me, since the last update to vers. 0.27 i can not watch youtube user videos anymore, i receive the message " 0 videos available"
    I tried the tutorial but i already had this settings .. here is the online videos log:
    Code (Text):
    1. C:\Dokumente und Einstellungen\All Users\Anwendungsdaten\Team MediaPortal\MediaPortal\Thumbs\OnlineVideos\ with a maximum age of 100 days.
    2. 2011-03-20 14:44:44.062500 [Debug][MPMain(1)]: Window: OnlineVideos.MediaPortal1.GUIOnlineVideos init
    3. 2011-03-20 14:44:44.062500 [Debug][MPMain(1)]: g_player: Setting ShowFullScreenWindowVideo to MediaPortal.Player.g_Player+ShowFullScreenWindowHandler
    4. 2011-03-20 14:44:44.062500 [Info.][MPMain(1)]: [OnlineVideos]Using language de
    5. 2011-03-20 14:44:44.078125 [Info.][MPMain(1)]: [OnlineVideos]Translating skin
    6. 2011-03-20 14:44:44.093750 [Debug][MPMain(1)]: WindowManager: route OnlineVideos.MediaPortal1.GUIOnlineVideos:4755->MediaPortal.Dialogs.GUIDialogProgress:101
    7. 2011-03-20 14:44:44.093750 [Debug][MPMain(1)]: DialogWindow: MediaPortal.Dialogs.GUIDialogProgress init
    8. 2011-03-20 14:44:44.093750 [Info.][OnlineVideosThumbnail(10)]: [OnlineVideos]Checking 161 thumbnails for age.
    9. 2011-03-20 14:44:44.109375 [Info.][OnlineVideosThumbnail(10)]: [OnlineVideos]Deleted 0 thumbnails.
    10. 2011-03-20 14:44:44.109375 [Debug][MPMain(1)]: [OnlineVideos]Looking for SiteUtils in Assembly: OnlineVideos
    11. 2011-03-20 14:44:44.109375 [Debug][MPMain(1)]: [OnlineVideos]Looking for SiteUtils in Assembly: OnlineVideos.Sites.apondman
    12. 2011-03-20 14:44:44.109375 [Debug][OnlineVideosThumbnail(10)]: WindowManager: unroute to MediaPortal.Dialogs.GUIDialogProgress:101->OnlineVideos.MediaPortal1.GUIOnlineVideos:4755
    13. 2011-03-20 14:44:44.125000 [Debug][MPMain(1)]: [OnlineVideos]Looking for SiteUtils in Assembly: OnlineVideos.Sites.doskabouter
    14. 2011-03-20 14:44:44.125000 [Debug][MPMain(1)]: [OnlineVideos]Looking for SiteUtils in Assembly: OnlineVideos.Sites.hioctane
    15. 2011-03-20 14:44:44.125000 [Debug][MPMain(1)]: [OnlineVideos]Looking for SiteUtils in Assembly: OnlineVideos.Sites.offbyone
    16. 2011-03-20 14:44:44.203125 [Info.][MPMain(1)]: [OnlineVideos]Loading script files
    17. 2011-03-20 14:44:44.203125 [Debug][MPMain(1)]: [OnlineVideos]OnPageLoad. CurrentState:sites
    18. 2011-03-20 14:44:46.625000 [Info.][OnlineVideos(9)]: [OnlineVideos]Looking for dynamic categories for YouTube
    19. 2011-03-20 14:44:46.625000 [Info.][OnlineVideos(9)]: [OnlineVideos]Found 0 dynamic categories for YouTube
    20. 2011-03-20 14:44:51.421875 [Debug][MPMain(1)]: WindowManager: route OnlineVideos.MediaPortal1.GUIOnlineVideos:4755->MediaPortal.Dialogs.GUIDialogNotify:2016
    21. 2011-03-20 14:44:51.421875 [Debug][MPMain(1)]: DialogWindow: MediaPortal.Dialogs.GUIDialogNotify init
    22. 2011-03-20 14:44:56.437500 [Debug][MPMain(1)]: WindowManager: unroute to MediaPortal.Dialogs.GUIDialogNotify:2016->OnlineVideos.MediaPortal1.GUIOnlineVideos:4755
    23. 2011-03-20 14:44:58.140625 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:0 debug
    24. 2011-03-20 14:44:58.140625 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:1 font8
    25. 2011-03-20 14:44:58.140625 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:2 font9
    26. 2011-03-20 14:44:58.140625 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:3 font10
    27. 2011-03-20 14:44:58.140625 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:4 font11
    28. 2011-03-20 14:44:58.140625 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:5 font12
    29. 2011-03-20 14:44:58.140625 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:6 font13
    30. 2011-03-20 14:44:58.140625 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:7 font14
    31. 2011-03-20 14:44:58.140625 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:8 font16
    32. 2011-03-20 14:44:58.140625 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:9 font18
    33. 2011-03-20 14:44:58.140625 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:10 font20
    34. 2011-03-20 14:44:58.140625 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:11 font22
    35. 2011-03-20 14:44:58.156250 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:12 font24
    36. 2011-03-20 14:44:58.156250 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:13 font28
    37. 2011-03-20 14:44:58.156250 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:14 font32
    38. 2011-03-20 14:44:58.156250 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:15 font48
    39. 2011-03-20 14:44:58.156250 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:16 font60
    40. 2011-03-20 14:44:58.156250 [Debug][MPMain(1)]: GUIFont:texture disposing:17 fontSVT
    41. 2011-03-20 14:44:58.156250 [Info.][MPMain(1)]: TexturePacker: disposing texture:1999
    42. 2011-03-20 14:44:58.171875 [Info.][MPMain(1)]: TexturePacker: disposing texture:1998
    43. 2011-03-20 14:44:58.187500 [Info.][MPMain(1)]: TexturePacker: disposing texture:1997
    44. 2011-03-20 14:44:58.203125 [Info.][MPMain(1)]: TexturePacker: disposing texture:1996
    45. 2011-03-20 14:44:58.234375 [Info.][MPMain(1)]: TvNotify: stop
    46. 2011-03-20 14:44:58.234375 [Debug][MPMain(1)]: TVHome: HeartBeat Transmitter stopped.
    47. 2011-03-20 14:44:58.250000 [Debug][MPMain(1)]: Main: SaveLastActiveModule - enabled False
    48. 2011-03-20 14:44:58.250000 [Info.][MPMain(1)]: Main: Exiting
    49. 2011-03-20 14:44:58.265625 [Info.][MPMain(1)]:   PlugInManager.Stop()
    50. 2011-03-20 14:44:58.265625 [Info.][MPMain(1)]: PluginManager: stopping FanartHandler.FanartHandlerSetup
    51. 2011-03-20 14:44:58.265625 [Info.][MPMain(1)]: SQLiteClient: Closing database: FanartHandler.db3
    52. 2011-03-20 14:44:58.265625 [Info.][MPMain(1)]: PluginManager: stopping IntelligentFrameCorrection.IntelligentFrameCorrection
    53. 2011-03-20 14:44:58.265625 [Debug][MPMain(1)]: I.F.C.: reset default view mode: Stretch
    54. 2011-03-20 14:44:58.265625 [Info.][MPMain(1)]: PluginManager: stopping MediaPortal.Audioscrobbler.AudioscrobblerPlugin
    in the attachement you will find also a screen from the settings.

    ps. i tried also the version 0.28 but this version wont work with my MP
     

    Attached Files:

    • Unbenannt.JPG
      Unbenannt.JPG
      File size:
      56.2 KB
      Uploaded:
      March 20, 2011
      Views:
      172
  10. powermarcel10
    • Team MediaPortal

    powermarcel10 Retired Team Member

    Joined:
    November 30, 2010
    Messages:
    2,839
    Likes Received:
    789
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Callcenter Agent
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +1,028 / 4
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Hello,

    I have a question..

    Is there also an option for adding subscriptions of youtube as standalone site in onlinevideo's? There are a lot of sites that have it's own channel on youtube with a lot of video's.. You can subscripe on those channels, and watch them in youtube.. This works allready with onlinevideo's in mediapotal in youtube under "user's" subscriptions, but I want them as stand alone sites in onlinevideos..

    Hope you guys understand me, and can help a litle!

    Best regards,

    Marcel
     
  11. leoncio1977

    leoncio1977 New Member

    Joined:
    September 14, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hello,

    I need to play this stream ->

    mastertv.biz

    somebody help me with tutorial please.

    thanx
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!