1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HyperionScreenCapture ambilight plugin - madVR capture alternative to AtmoLight | Page 2

Discussion in 'Ambient Lighting System' started by Rick164, July 14, 2017.

  1. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    7,585
    Likes Received:
    1,960
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +3,421 / 12
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    All done !

    same error on my workstation


     

    Attached Files:

  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Rick164
    • Super User

    Rick164 Super User

    Joined:
    January 7, 2006
    Messages:
    1,332
    Likes Received:
    907
    Ratings:
    +1,346 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Could be attaching to wrong device /screen:

    2017-12-04 10:37:11 [ERROR] [5] HyperionScreenCap.Helper.HyperionTask.StartCapture:0 - HyperionTask[ConfigurationId: 944161]: Exception in screen capture attempt: 1

    Also see a memory exception but that is most likely because of no data, in the newer HSC you have the option to select an interface but can also try DX9 there to check if capture works with that.
     
    • Like Like x 1
  4. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    7,585
    Likes Received:
    1,960
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +3,421 / 12
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hello Rick.
    I have posted on hyperion forum.
    Sabat will solve it on next release.
    Thanks

    Envoyé de mon D5803 en utilisant Tapatalk
     
    • Like Like x 2
  5. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    7,585
    Likes Received:
    1,960
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +3,421 / 12
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    hello @Rick164
    i build my own HSC tool for solve API starting server ( than you provided)
    but now, all work good when it start automaticaly on start playing.
    but when i try to handle it by remote button, it don't work, and i don't know why.
    nothing in log.
    @Stéphane Lenclud , you can maybe help, i use HID (MCE), can yousayme if something must be enabled for show acitivity remote in debug log?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Like Us On Facebook

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!