IMON IRSS Version (no official version) (1 Viewer)

disaster123

MP Donator
  • Premium Supporter
  • May 14, 2008
    3,546
    432
    Germany Germany
    Country flag
    Yeah i meant that screen. Mhm this looks OK.

    But in your log is written:
    2009-11-09 20:12:45.769246 [Debug][GenericPCQueue]: MPControlPlugin: Received Message "RemoteEvent"
    2009-11-09 20:12:45.770246 [Debug][GenericPCQueue]: MPControlPlugin: GetMapping: Button not found: btnCode: 206
    2009-11-09 20:12:45.770246 [Debug][GenericPCQueue]: MPControlPlugin: Command "Eject" not mapped to remote

    But i don't know why it is not mapped. There must be something configured wrong.
     

    Carlo

    Portal Member
    November 4, 2009
    9
    0
    I found the solution for my problems! Very simple and a very stupid fault on my side.

    I did a complete reinstall of IRSS and went through the configuration again. I detected that my MPControlPlugin.xml was still packed in a zip archive. I didn't recognize it because my file browser didn't show the file extensions and therefore just the filename MPControlPlugin.xml was shown. After I unpacked the file, it works very well!

    Sorry for the circumstances!
     

    dani1978

    New Member
    November 18, 2009
    3
    0
    Germany Germany
    Hi disaster!

    Great work! Thank you so far!

    I have a fresh installation of MediaPortal 1.0.2 and your version of IRSS (as app) from your first post and the plugin.
    I have the Silverstone LC14 with the vfd and the imon remote. For the display I use the MiniDisplay plugin.
    I did not install the imon software at all.

    Everything works fine, but the button "right" on the remote pad does not work. Up, down and left is OK, but right is not possible.
    Could you give me a hint, what information should I provide you?

    I do not get any log files, what do I have to do to write log files?

    edit: I found the IRServer.log, see attached!

    :D
    Daniel
     

    disaster123

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • May 14, 2008
    3,546
    432
    Germany Germany
    Country flag
    I have a fresh installation of MediaPortal 1.0.2 and your version of IRSS (as app) from your first post and the plugin.
    I have the Silverstone LC14 with the vfd and the imon remote. For the display I use the MiniDisplay plugin.
    I did not install the imon software at all.
    First you should install Imon Software and then remove it from autostart. Then i need all IRSS Logs + MP log and please click only right on your remote. Do the rest with a keyboard.

    Thanks!
     

    dani1978

    New Member
    November 18, 2009
    3
    0
    Germany Germany
    Hi,

    thank you for that really fast answer.
    Here I send you the log files!

    Ehm, display doesn't work anymore now... :-(

    Thx,
    Daniel
     

    disaster123

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • May 14, 2008
    3,546
    432
    Germany Germany
    Country flag
    You should post your logs to main IMon Support thread - hopefully belcom can help you.

    Your device remains in Mouse Mode:
    Code:
    2009-11-19 18:44:12.609375 - Configured Hardware Mode: iMON
    2009-11-19 18:44:12.609375 - Configured Remote MouseStick Mode: Keyboard
    2009-11-19 18:44:12.609375 - ReceiveThread()
    
    
    Data Received: 68, C2, 81, B7, 00, 00, 2E, 01, 
    2009-11-19 18:47:19.343750 - ProcessInput(): iMon PAD mouse report
    2009-11-19 18:47:19.343750 - ProcessMouseReport():    (xSize = 1, ySize = 0 - lButton = False, rButton = False
    2009-11-19 18:47:19.343750 - ProcessMouseReport(): (Keyboard mode) IGNORING MOUSE REPORT
     

    marco691

    Portal Pro
    January 21, 2009
    53
    1
    I 've recopied MPControlPlugin.xml in the file's directory, and i can use again the escape button. but i don't have the sane issue with the Fullscreen button, do you have an idea?
    Thanks
     

    disaster123

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • May 14, 2008
    3,546
    432
    Germany Germany
    Country flag
    Please keep in mind, that i've not configured all buttons as perhaps you want. You can configure them in the MP Plugin Section through IRSS Plugin. What is written to your mediaportal.log when you press the button?
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    T How to add missing buttons IR Server Suite (IRSS) 0
    bigboss97 Does anyone has a SoundGraph imon remote file for MP2 to share? General 0
    Rob Hexenmeister That old chestnut - IMON General Support 10
    T Nochmal Imon Pad und Mediaportal 1 Installationsprobleme? 3
    T Imon Pad mit Mediaportal Allgemeines Supportforum 12
    M Forwarding Cmd Line Arg in IRSS Run Program MediaPortal 1 Plugins 0
    T IRSS not working with ITECIR (Intel NUC7 built-in IR) IR Server Suite (IRSS) 2
    D IRSS Suite not learning remote codes General Support 0
    ajs [WiP] 5044: Upgrade NSIS to actual Version MediaPortal 1 21
    Symphy Version 0.2.9.0 for MediaPortal 1.25 ASIO music player 0
    1gkar A Couple of {On-going} Issues Within Various MP Versions General Support 25
    azzuro [fixed] 5011: Version label in Splash screen - pos, size from skin MediaPortal 1 61
    caveman [solved] Cannot download new version My TVSeries 5
    ajs [WiP] MP1 X64 Version MediaPortal 1 70
    RoChess Splashscreen MePo version Titan Skin Feedback 8
    D how to disengage from one version of a plugin to use another Newcomers Forum 0
    D How to switch versions of Schedules Direct Newcomers Forum 2
    D I just installed MP 1.23. Which version of Schedules Direct should I use, where do I obtain it from Newcomers Forum 6
    Z TV-Service in falscher Version Installationsprobleme? 9
    T Neue Treiber Version 3 für TV-Karte Digital Devices Cine C/C2/T/T2 V7 TV / Streaming 6
    M Version numbers MediaPortal 1 Talk 7
    framug LAVFilter 0.74.1 incorrect version Skins and Plugins Installer (MPEI) 8
    A Problem Windows 10 64 bit prof. Update auf Version 1903(gelöst) Installationsprobleme? 0
    T No TV after updating Windows 10 to latest Version 1903 / OS build 18362.175 (logs attached) General Support 2
    T Issues with MediaPortal not starting correctly using versions after 1.20 Final General Support 6
    Similar threads

























    Top Bottom