IPTV patch for MediaPortal 0.2.3.0 | Page 14

Discussion in 'MyTV - Engine 0.2' started by 24RUS, December 8, 2007.

  1. 24RUS

    24RUS Portal Member

    Joined:
    April 9, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    7
    Location:
    Moscow
    Ratings:
    +7 / 0
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    I'm waiting for MP 1.0.0.0 release. I don't want to spend time on RC1/RC2 e.t.c.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. hubamuba

    hubamuba New Member

    Joined:
    July 29, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I have same problem with this patch (like some posts above).
    When i run MediaPortal a first channel run smoothly (picture and sound), but when i try to change to another channel - picture freeze for a few seconds -> mp display "no signal detected" -> bring sound -> bring not sync picture with sound. In another way, after change a channel, i was able to have good picture w/o sound or freeze picture with sound or no sound and freeze picture :)

    It's remote graph when mp start up and first channel showing:

    [​IMG]

    It's remote graph for freeze picture and no sound:

    [​IMG]

    ps i am also play with many version of Cyberlink Muxer - some AX dont work at all, some have same troubles.

    ps2 sorry for my english :)
     
  4. Luli

    Luli New Member

    Joined:
    August 3, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Slovenia Slovenia
    Same problem here!
    But i found the solution (only in graph).
    Is there any way I can change the demuxer which MediaPortal use?

    Thank you for answer!
     
  5. Reenman

    Reenman Portal Member

    Joined:
    August 13, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    First of all, thank you very much for this patch!!!:D
    It works great, but I've one question...

    Is it possible to get the EPG and Video/Teletext from the streams?
    I'm sure that the data will be transmitted too...
     
  6. Reenman

    Reenman Portal Member

    Joined:
    August 13, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Sry for doublepost...

    Is it possible to hide the IP-Adress? I just want to see the channelname, for example "RTL" not "RTL elecard://123.123.123.123:12345/udp"
     
  7. Spragleknas
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    Spragleknas Administrator

    Joined:
    December 21, 2005
    Messages:
    9,472
    Likes Received:
    1,385
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Occupied
    Location:
    Located
    Ratings:
    +1,892 / 12
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
  8. vir2alsa2rn

    vir2alsa2rn Portal Member

    Joined:
    October 12, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Vladimir

    Thx for best job. Only this IPTV solution work stability and fast.
    Can you make this for RC3? Very big thx!!!
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!