Is there a possibility to stream MMS ? | Page 2

Discussion in 'OnlineVideos' started by oshri, December 1, 2010.

  1. oshri

    oshri Portal Member

    Joined:
    November 29, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Israel Israel
    I managed to get it to work on WIN 7
    all is needed is to install windows media video 9 and the mms is working in WMP (the full content)



    Now, the only thing left to do is to get MP use WMP.
    I tried player="WMP" and it did not work.
    What can i do?

    Oshri
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. offbyone
    • Team MediaPortal

    offbyone Development Group

    Joined:
    April 26, 2008
    Messages:
    3,981
    Likes Received:
    2,704
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +3,303 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    player="WMP" should actually force the use of WMP in overlay. If not that would be a bug. Can you give me Debug logs from a run? Or do you mean some other error with "did not work"?
     
  4. oshri

    oshri Portal Member

    Joined:
    November 29, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Israel Israel
    where can i find the logs?
     
  5. offbyone
    • Team MediaPortal

    offbyone Development Group

    Joined:
    April 26, 2008
    Messages:
    3,981
    Likes Received:
    2,704
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +3,303 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Use the MediaPortal Debug-Mode Link from the start menu.
     
  6. oshri

    oshri Portal Member

    Joined:
    November 29, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Israel Israel
    there is probably a better way to send logs that i don't know about.
    Anyway here is a link to the logs: Logs
    Thanks for all your help
    Oshri
     
  7. offbyone
    • Team MediaPortal

    offbyone Development Group

    Joined:
    April 26, 2008
    Messages:
    3,981
    Likes Received:
    2,704
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +3,303 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    You can simply attach files to your post in this forum (press advanced when posting..)

    The log says OnlineVideos is not sending the url to the player because it is not a valid url - there is a function in the .nte framework to check if a string is a wellformed URL. For safety reasons (to prevent freezing MePo GUI) this check is done prior to playing. Sounds like some parts in the string may have to be url escaped or something?
     
  8. oshri

    oshri Portal Member

    Joined:
    November 29, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Israel Israel
    how do i check where the problem in the string? why WMP play it?

    I checked the url and it seems that this is the part which it don't like IL&rg=NV&aid=549&cuauth=|1|0|
    The problem is that without it i can't see the video :(
     
  9. oshri

    oshri Portal Member

    Joined:
    November 29, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Israel Israel
    I'm sorry for flooding the post with questions but there are still some things i do not understand.
    Where can i see the actual URL media portal tries to play?
    I checked the URL and it seems that there are no invalid URL characters there.
    Maybe there is a bound on the length of the URL?

    Again, Thanks and sorry for all the questions.
    Oshri
     
  10. offbyone
    • Team MediaPortal

    offbyone Development Group

    Joined:
    April 26, 2008
    Messages:
    3,981
    Likes Received:
    2,704
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +3,303 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
  11. oshri

    oshri Portal Member

    Joined:
    November 29, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Israel Israel
    this is what i'm using but the URL is to long and i can only see the beginning of the URL

    It is working perfect now!!!!!!
    Thank you ver very much for all your help

    Oshri
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!