LAV Filters error (1 Viewer)

SpudR
Country flag

Documentation Group
  • Team MediaPortal
  • July 27, 2007
    2,621
    691
    Yorkshire, UK
    Home Country
    England England
    So OnlineVideos updated, and with it, it installed the LAVFilters plugin.
    All good except I noticed that the plugin installed an older version (see attached).
    I tried to update the version through the MPEI (it shows version 0.69), but you get the error below.
    I removed the downloaded file from the MP/installer/v2 folder and tried again, but the same happens.
    I'll manually install the latest version but it seems like a mixup somewhere.
    There are no logs to post AFAIK before anyone asks!
     

    Attachments

    Requiem
    Country flag

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 1, 2012
    586
    213
    Home Country
    Germany Germany
    I can confirm that. Multiseat setup, 3 clients, on all clients it says "invalid update info, update aborted" from MPEI.
     

    SpudR
    Country flag

    Documentation Group
  • Team MediaPortal
  • July 27, 2007
    2,621
    691
    Yorkshire, UK
    Home Country
    England England
    Replies: 2
    Views:253

    No-one??
    Confirmed problem!!!!!!!
     

    BlueMax1916
    Country flag

    Super User
  • Team MediaPortal
  • Super User
  • January 29, 2007
    696
    124
    Home Country
    Germany Germany
    Hi,

    I can confirm this too on both HTPC clients running MP 1.16.

    Cheers

    Blue Max
     

    RicoHTPC

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • February 4, 2011
    1,441
    172
    Cuxhaven
    Home Country
    Germany Germany
    I can confirm this on mp 1.15 and 1.16

    I'll manually install the latest version but it seems like a mixup somewhere.

    I did this. It installed 0.69 correctly but the exension manager still says 0.68.1 installed with the same problem when trying to update.
     

    Edalex
    Country flag

    Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • January 3, 2008
    2,909
    1,217
    Saratov
    Home Country
    Russian Federation Russian Federation
    I removed the downloaded file from the MP/installer/v2 folder and tried again, but the same happens.
    Please rename KnownExtensions.xml file to smth (a.k.a. backup file) and run update again.
    I didn't find anything suspicious in mpei package online - description says 0.69, exe properties says 0.69 too.

    Nvm, I'm investigating the issue.
    Aha, I found smth.
    Link is right but looks what's going on.
    Downloading from browser
    Request is:
    Code:
    GET https://www.team-mediaportal.com/index.php?option=com_mtree&task=att_download&link_id=162&cf_id=24 HTTP/1.1
    Host: www.team-mediaportal.com
    Connection: keep-alive
    Upgrade-Insecure-Requests: 1
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.110 Safari/537.36
    Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,image/webp,*/*;q=0.8
    Accept-Encoding: gzip, deflate, sdch, br
    Accept-Language: ru-RU,ru;q=0.8,en-US;q=0.6,en;q=0.4
    Cookie:
    Response is:
    Code:
    HTTP/1.1 200 OK
    Server: nginx
    Date: Tue, 30 May 2017 20:35:24 GMT
    Content-Type: application/octet-stream
    Content-Length: 10426235
    Connection: keep-alive
    X-Robots-Tag: noindex, nofollow
    Last-Modified: Tue, 30 May 2017 20:35:24 GMT
    Cache-Control: no-cache, must-revalidate
    Pragma: no-cache
    Content-Disposition: inline; filename="LAVFilters0.69.0.0.mpe1";
    Content-transfer-encoding: binary
    Strict-Transport-Security: max-age=15768000
    X-Content-Type-Options: nosniff
    X-Xss-Protection: 1; mode=block
    X-Frame-Options: SAMEORIGIN
    Downloading from MPEI
    Request
    Code:
    GET http://www.team-mediaportal.com/index.php?option=com_mtree&task=att_download&link_id=162&cf_id=24 HTTP/1.1
    Accept-Encoding: gzip,deflate,gzip, deflate
    Host: www.team-mediaportal.com
    Connection: Keep-Alive
    Response
    Code:
    HTTP/1.1 302 Moved Temporarily
    Server: nginx
    Date: Tue, 30 May 2017 20:29:13 GMT
    Content-Type: text/html
    Content-Length: 154
    Connection: keep-alive
    Location: http://install.team-mediaportal.com/MP1/LAVFilters0.68.1.0.mpe1
    
    <html>
    <head><title>302 Found</title></head>
    <body bgcolor="white">
    <center><h1>302 Found</h1></center>
    <hr><center>nginx</center>
    </body>
    </html>
    So here's our 0.68.1
    Conclusion:
    site requires additional headers for direct downloading and in other cases in redirects request to previous MPEI.
     
    Last edited:

    SpudR
    Country flag

    Documentation Group
  • Team MediaPortal
  • July 27, 2007
    2,621
    691
    Yorkshire, UK
    Home Country
    England England
    :) Right over my head but glad you are working on it!
    lol
    THANKS!
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom