LAV Filters error | Page 2

Discussion in 'Skins and Plugins Installer (MPEI)' started by SpudR, May 18, 2017.

  1. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,901
    Likes Received:
    709
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,223 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    I'm not working on it but I did some research om MPEI and probably i could be the last one who touched MPEI and Extensions plugin [emoji6]



    Отправлено с моего Redmi 3S через Tapatalk
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Terra

    Terra Portal Pro

    Joined:
    August 25, 2009
    Messages:
    230
    Likes Received:
    36
    Ratings:
    +55 / 1
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    -
     
    Last edited: June 17, 2017
  4. Requiem
    • Premium Supporter

    Requiem MP Donator

    Joined:
    January 1, 2012
    Messages:
    585
    Likes Received:
    80
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +174 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Anyone working on this or any known workaround with maual installation maybe? Quite annoying...
    @offbyone you are still Plugin maintainer of LAV Filters, accordung to the extension page....any hints?
     
    • Agree Agree x 2
  5. daWooky
    • Premium Supporter

    daWooky MP Donator

    Joined:
    April 3, 2012
    Messages:
    774
    Likes Received:
    396
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +924 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    yep, lav is a pretty essential thing nowadays^^
    easy workaround with mepo extension manager: (edalex has it already written more or less)
    just directly download the lav plugin with your favorite browser from the mepo plugin repo and install/update... should be ok
    but honestly v69 is also already about half a year old and v70 stable was released some days ago...so for the more brave among you heres also a install workaround without the mepo extension manager:
    first uninstall lav plugin from the mepo manager, than download a new build from here, here or doom9...
    get the latest stable (or a fresh nightly)...easiest to install with full installer.exe which contains both lav versions for x86 and x64.
    keep in mind that mepo needs the x86 version...the x64 dont hurt if installed too.
    afterwards perhaps, open up the mepo config and check whether the options on the codec side and on the screwdriver (lav settings) also are correct.
    cheers
     
    • Like Like x 2
  6. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,901
    Likes Received:
    709
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,223 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    I think the best way for now is to kindly ask @high to fix downloading issue on server side
     
  7. high
    • Team MediaPortal
    • IT-Admin

    high Administrator

    Joined:
    August 31, 2004
    Messages:
    4,741
    Likes Received:
    3,114
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Sysadmin
    Location:
    Isselburg/NRW
    Ratings:
    +4,827 / 6
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    nah, way to easy ;) Link is fixed, MPEM now installs 0.69.0.0 from repo
     
    • Thank You! Thank You! x 3
  8. high
    • Team MediaPortal
    • IT-Admin

    high Administrator

    Joined:
    August 31, 2004
    Messages:
    4,741
    Likes Received:
    3,114
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Sysadmin
    Location:
    Isselburg/NRW
    Ratings:
    +4,827 / 6
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    btw please just tag/talk to/email me for any issues regarding servers, broken links, images or whatever in the MP-world and I will have a look asap. I just can' read every thread, especially in support-area...
     
    • Like Like x 2
    • Thank You! Thank You! x 2
  9. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,901
    Likes Received:
    709
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,223 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    My fault probably... Originally it looked like MPEI issue
    After identifying server side changes as the cause I didn't tag you as I didn't want to disturb you :unsure:
     
  10. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,604
    Likes Received:
    449
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +676 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    Actually - probably my fault really
    I noticed the fault - I just didn't realise that it was one for @high !!
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!