LAV Video Decoder not found (1 Viewer)

Sebastiii

Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,447
    10,273
    France
    France France
    Country flag
    Did you go on tv codec section to confirm that the correct codec was picked up ? I think you only see the video part not tv :)
    Thanks

    From Tapatalk
     

    joecrow

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 9, 2012
    1,667
    1,253
    Germany Germany
    Country flag
    @mm1352000
    Hi:)
    The wiki/manual doesn't include/explain such things.
    Personally I'd have thought these things would be blindingly obvious common sense.
    Maybe once you understand how it works, but it is not the first time that someone has vehemently claimed that they have checked that the settings are correct only for it to be found that they have not been applied. It seems that there is an incorrect assumption made that the view of the settings is a reflection of how they are actually currently set/saved so it is then not intuative to confirm/save and apply them with the OK button if no changes are made.
    Do you actually think the wiki needs to explain that settings which are viewed are saved and settings which aren't viewed aren't saved?
    No, but it probably needs to explain that:- to apply/save these settings, even if no changes are made, each tab must be viewed and MP config closed with OK ; these settings will not be applied/saved for any tabs that are not viewed or if MP cinfig is closed using the cancel button.
    I will propose/do (no idea how that works will be a first for me:unsure:) that as an ammendment to the wicki.

    ...or are you just "pulling my leg"?!? :)
    I wouldn't dare:D
     

    joecrow

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 9, 2012
    1,667
    1,253
    Germany Germany
    Country flag
    Well that was real easy, it seems anyone can just go in and modify the Wicki:eek:, so I did. See here (5....Please note....
    Hope that does the job.:)
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    cbr954rr Videos flickering with lav Filter General 2
    T MadVR + LAV Filters, Perfect in MPC-BE, Bad in MP1 MediaPortal 1 Talk 13
    rsbrux 1.23.0 MPE Manager Problem with LAV Filters Bugreports 2
    A Audio sync problems on LAV filters 1.21 Pre Release 31
    Sebastiii [WiP] Audio delay when using LAV Audio codec Area 51 - Testing Area 6
    D [Rejected] LAV filter setup wizard Feature Requests 1
    A AAC 2.0 going out of sync Codecs, External Players 2
    N [not reproducible] Online videos not working at all Submit: Bug Reports 1
    R Bug: Video Folders disappear General Support 11
    Stephen O'Kane [SOLVED] TV Stream stuttering - both Video and Audio Watch / Listen Media 14
    B some music videos stutter Watch / Listen Media 0
    I 1.25.0 Videos in HEVC UHD 2160p don't play good watch/edit Videos 8
    CanadianEh MP TV server rebuild with Colossus 2 - Kodi clients receive PMT error when playing videos recoreded by Colossus 2 TV-Server 1
    Rob Hexenmeister Skinning Online Videos question OnlineVideos 2
    A [solved] How to Play All Videos in a List watch/edit Videos 3
    O 1.25.0 Codecs and Video Format for PlayStation 2 Codecs, External Players 0
    g0rsq Info box randomly popping up when watching TV or other video MediaPortal 2 Newcomers Forum 1
    I Video Playback Stuttering General Support 45
    B some videos jerky Television (MyTV frontend and TV-Server) 0
    B MP 2.2.3 Error playing videos from NAS Submit: Bug Reports 2
    T Kurze Tonaussetzter bei Videos und TV Allgemeines Supportforum 1
    mrmojo666 [Tv Server Plugin ]Direct Show Video Control Plugin 0.0.0.1 for Hauppauge PVR cards MediaPortal 1 Plugins 0
    ajs [Proposal] Video embedded cover MediaPortal 1 1
    G [solved] Black Screen on all videos after upgrading to either 1.23 or 1.24 from 1.22 General Support 4
    H random black screen live tv and videos (amended) General Support 0
    Similar threads

























    Top Bottom