MP2 - V2.3.2 [solved] media import (1 Viewer)

Brownard

Development Group
  • Team MediaPortal
  • March 21, 2007
    2,069
    1,590
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    @kevin939 your logs show that you are missing some dlls for the BassLibraries plugin in your server plugin directory, which is integral for audio importing.
    Code:
    [2021-05-06 12:55:18,806] [5543   ] [Main     ] [ERROR] - Error parsing plugin descriptor file 'C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MP2-Server\Plugins\BassLibraries\plugin.xml'
    System.ArgumentException: Plugin 'BassLibraries': Assembly DLL file 'C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MP2-Server\Plugins\BassLibraries\BassRegistration.dll' does not exist
       at MediaPortal.Common.Services.PluginManager.PluginDirectoryDescriptor.ParseRuntimeElement(XPathNavigator runtimeNavigator, String pluginDirectory)
       at MediaPortal.Common.Services.PluginManager.PluginDirectoryDescriptor.Load(String pluginDirectoryPath)
    [2021-05-06 12:55:18,821] [5559   ] [Main     ] [ERROR] - Error loading plugin in directory 'C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MP2-Server\Plugins\BassLibraries'
    System.ArgumentException: Directory 'C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MP2-Server\Plugins\BassLibraries' doesn't contain a valid plugin descriptor file
       at MediaPortal.Common.Services.PluginManager.PluginDirectoryDescriptor..ctor(String pluginDirectoryPath)
       at MediaPortal.Common.Services.PluginManager.PluginManager.LoadPluginsData()
    You can try unzipping the attached and copying it into %programfiles(x86)%\Team MediaPortal\MP2-Server\Plugins, overwriting if prompted, though the fact those files are missing in the first place might be indicative of a wider issue, in which case a reinstall of the server might be needed.
     

    Attachments

    • BassLibraries.zip
      1.8 MB

    kevin939

    Portal Pro
    June 16, 2007
    141
    3
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    Bother or words to that effect.....must have had 2.2.3 installed and confused it with 2.3.2.....no excuse

    just updated the server and the clients to 2.3.2 just to make sure. Imported media and import is looking good. I suspect lots of configuring the GUI to sort the albums view but at leat I have a working environment

    BIG THANKS
     

    ge2301

    Lead Design MP2
  • Team MediaPortal
  • January 11, 2014
    7,893
    3,081
    Stuttgart
    Home Country
    Germany Germany
    Bother or words to that effect.....must have had 2.2.3 installed and confused it with 2.3.2.....no excuse

    just updated the server and the clients to 2.3.2 just to make sure. Imported media and import is looking good. I suspect lots of configuring the GUI to sort the albums view but at leat I have a working environment

    BIG THANKS
    Ok, good it helped. Idially server and client should always have the same version, which doesn't mean different versions can never work.
    But could be also, that you tried to install the right server version and the installation was not completed and corrupted as @Brownard realized missing files.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Solved!! After testing the procedure on the old machine I uninstalled the LAV filters before re-installing MediaPortal and that did the trick! Thanks all for your help with this.
    Solved!! After testing the procedure on the old machine I uninstalled the LAV filters before re-installing MediaPortal and that did...
    I recently installed MediaPortal 2.4 on a new computer and copied several TV shows from the previous one to an external drive...
    Replies
    9
    Views
    707
    • Sticky
    Good job, nice release as usual (y)
    Good job, nice release as usual (y)
    We are proud to present MediaPortal 2.4 MediaPortal 2.4 is a full-blown media center software that addresses most common user...
    Replies
    5
    Views
    2K
    Thank you for performing this test, and confirming @joecrow 's suspicion as to the cause of the problem. In principle the same problem exists with other EPG sources, such as the broadcast EPG that I use with DVB-T/T2. When a programme first appears in the EPG (7 days ahead of its broadcast time), some programmes have a generic...
    Thank you for performing this test, and confirming @joecrow 's suspicion as to the cause of the problem. In principle the same...
    TV Server 1.25. Windows 10. This has been an issue for many years, if not since inception, and I hoped it would be resolved...
    Replies
    10
    Views
    2K
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the next release. We allocate about one month for Pre Release testing. In that time we will only fix bugs, after which comes the final release! Highlights of this release Bugfixes: New: Improvement /...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Replies
    0
    Views
    615
    Please find the log files attached. At first I had all files in a simple "test" directory. This caused it to crash with a reference to line 36561. Searching for said line lead to to a forum post that hinted at the importance of the directory structure. Once I found that, I could sort the issue myself.
    Please find the log files attached. At first I had all files in a simple "test" directory. This caused it to crash with a reference...
    Hallo liebe Mediaportalcommunity, da ich recht neu zum MP2 gekommen bin, weiß ich nicht ob mein Problem ein echter Bug oder nur...
    Replies
    26
    Views
    3K
    Top Bottom