Media Portal startet nicht mehr nach Stromausfall

Discussion in 'Allgemeines Supportforum' started by Gronibard, October 21, 2014.

  1. Gronibard

    Gronibard Portal Member

    Joined:
    October 21, 2014
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hallo liebe Forengemeinde!



    Wir hatten vor ein paar Stunden einen kurzen Stromausfall und ich hatte das Media Portal laufen. Nach einem Neustart startet Media Portal nicht mehr. Ich habe die Fehlermeldung hinzugefügt. Vielleicht wäre ja jmd so Nett und würde mal rüberschauen. Liebe Grüße Groni
     

    Attached Files:

  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Helios61
    • Premium Supporter

    Helios61 Retired Team Member

    Joined:
    January 30, 2008
    Messages:
    4,587
    Likes Received:
    584
    Gender:
    Male
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +897 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Versuch mal bitte MediaPortal im Debug-Mode neu zu starten und post dann die Logs!!
     
  4. Gronibard

    Gronibard Portal Member

    Joined:
    October 21, 2014
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    so musste erstmal nachsehen wie es geht
     
  5. Helios61
    • Premium Supporter

    Helios61 Retired Team Member

    Joined:
    January 30, 2008
    Messages:
    4,587
    Likes Received:
    584
    Gender:
    Male
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +897 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Habs mal kurz überflogen. Es scheint, als hättest du die TV-Serein Datenbank zerschossen. Deaktivier bitte mal das TV-Series Plugin und starte nochmal, sollte dann funktionieren!
     
  6. Gronibard

    Gronibard Portal Member

    Joined:
    October 21, 2014
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    tatsache... allerdings laufen tv-series und movieing pictures nicht mehr. meinst du eine neuinstallation der plugins würden das problem beheben?
     
  7. Helios61
    • Premium Supporter

    Helios61 Retired Team Member

    Joined:
    January 30, 2008
    Messages:
    4,587
    Likes Received:
    584
    Gender:
    Male
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +897 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Jepp, vorher die Datenbanken löschen!
     
  8. Gronibard

    Gronibard Portal Member

    Joined:
    October 21, 2014
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    in tv-series komme ich nicht mehr rein kann ich die auch manuell löschen?
     
  9. Holzi
    • Team MediaPortal

    Holzi Super Moderator

    Joined:
    April 21, 2010
    Messages:
    7,928
    Likes Received:
    1,591
    Gender:
    Male
    Location:
    Ba-Wü
    Ratings:
    +2,228 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Ich denke nicht. Die Datenbanken sind kaputt. Hast du evtl. ein Backup davon? Im Ordner C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\database\MovingPictures_Backup bzw. C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\database\MP-TVSeries_Backup schauen.

    Ansonsten kannst du sie (C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\database\TVSeriesDatabase4.db3 & C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\database\movingpictures.db3) versuchen zu reparieren: http://wiki.team-mediaportal.com/1_MEDIAPORTAL_1/16_Support/Troubleshooting/Repair_SQLite_Database
     
  10. Gronibard

    Gronibard Portal Member

    Joined:
    October 21, 2014
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    ja ich habe von beiden ein ziemlich aktuelles backup. wo kann ich ich die laden?
     
  11. Holzi
    • Team MediaPortal

    Holzi Super Moderator

    Joined:
    April 21, 2010
    Messages:
    7,928
    Likes Received:
    1,591
    Gender:
    Male
    Location:
    Ba-Wü
    Ratings:
    +2,228 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Was meinst du mit laden? Einfach die kaputten db3 Dateien in C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\database\ mit den Backups ersetzen.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!