MediaPortal 1.18.0 - Live TV Client doesn't start but hangs

Discussion in 'General Support' started by Charlie TV, October 29, 2017.

Tags:
  1. Charlie TV
    • Premium Supporter

    Charlie TV MP Donator

    Joined:
    February 22, 2014
    Messages:
    81
    Likes Received:
    10
    Ratings:
    +29 / 2
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Hi,

    With the latest version of MP1 I get a strange hanging client issues. So the server in the loft with all the tv cards. I can be watching TV on a client and all is fine, I switch channels on the same client and it hangs and I have to kill it. Restarting the client and it then works fine. The server shows the channel switch but the client never starts streaming.

    Attached are logs from the client, any ideas?



    Thanks
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!