MediaPortal start-up problem, empty window, crash when exit

Discussion in '0.2.3.0 RC3 and SVN Builds' started by UNOPARATOR, October 17, 2007.

  1. UNOPARATOR
    • Premium Supporter

    UNOPARATOR MP Donator

    Joined:
    September 19, 2007
    Messages:
    231
    Likes Received:
    35
    Occupation:
    .NET Developer
    Location:
    Istanbul
    Ratings:
    +37 / 0
    Home Country:
    Turkey Turkey
    Show System Specs
    MediaPortal Version: 2.0.3.0 RC2 & RC3
    MediaPortal Skin: default
    Windows Version: Windows XP Pro SP2 and/or Vista

    MediaPortal start-up problem (empty main window, only showing toolbars and crash when File-->Exit) and possible fix explained with details in here (but I got no replies from there).


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. UNOPARATOR
    • Premium Supporter

    UNOPARATOR MP Donator

    Joined:
    September 19, 2007
    Messages:
    231
    Likes Received:
    35
    Occupation:
    .NET Developer
    Location:
    Istanbul
    Ratings:
    +37 / 0
    Home Country:
    Turkey Turkey
    Show System Specs
    As far as I can see (searching this forum) this problem does exist since version 0.2.2.0 by confirmation of the bug from several users...
    Please, look at my analysis (link on the above post) and make these people happy...
     
  4. infinite.loop
    • Premium Supporter

    infinite.loop Retired Team Member

    Joined:
    December 26, 2004
    Messages:
    16,163
    Likes Received:
    3,861
    Gender:
    Male
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4,154 / 7
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    i have forwarded your bugreport to the developers and created a bugreport in matis.
    seems to be a localization problem.

    :D
     
  5. UNOPARATOR
    • Premium Supporter

    UNOPARATOR MP Donator

    Joined:
    September 19, 2007
    Messages:
    231
    Likes Received:
    35
    Occupation:
    .NET Developer
    Location:
    Istanbul
    Ratings:
    +37 / 0
    Home Country:
    Turkey Turkey
    Show System Specs
    Thank you for your response...

    It is not a difficult bug to address as I mentioned in my report... Since all the filenames are converted to lowercase in the code, renaming all skin files and any references to them in the skins to lower case (or forcing skin makers to do so as a requirement) would also do the trick. But this would be harder to manage and impossible to predict if the skin makers are following this or not... That's why I recommended switching the methods controlling the filenames : .ToLower() --> .ToLowerInvariant() I'm also interested in what solution you guys will provide to this problem (to widen my perspective if your solution will be different than mine)

    Hope to see the fix soon...
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!