MediaPortal SVN-Snapshot: 04-08-2008 05-05h - Revision:18584 | Page 3

Discussion in ''Nightly Builds' - v0.2.3.0 - final' started by MediaPortal-Bot, April 8, 2008.

  1. jimbolina

    jimbolina Portal Pro

    Joined:
    August 6, 2007
    Messages:
    101
    Likes Received:
    13
    Ratings:
    +14 / 1
    Home Country:
    Show System Specs
    I just had a look at the install log after install after I had added the slashes to the mediaportaldirs.xml.

    It looks like the reason it let the installer continue is because it used the default dirs, not the dirs in the xml file.

    It's weird that the xml reader works on the first pass but fails on the second. Almost as if it never finished the first pass.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. chefkoch
    • Team MediaPortal

    chefkoch Retired Team Member

    Joined:
    October 5, 2004
    Messages:
    3,130
    Likes Received:
    1,456
    Gender:
    Male
    Location:
    Dresden / Munich / Maastricht
    Ratings:
    +1,773 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    a tip: stay at your current svn and wait for the rc1 ;)

    but the stupid xml bug needs to be fixed, too.
    I'll also imrove the loggin infos, this was just a first try to have only a log ;) , i know that is not very useful yet.

    kind regards
    chefkoch
     
  4. chefkoch
    • Team MediaPortal

    chefkoch Retired Team Member

    Joined:
    October 5, 2004
    Messages:
    3,130
    Likes Received:
    1,456
    Gender:
    Male
    Location:
    Dresden / Munich / Maastricht
    Ratings:
    +1,773 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    you are right :)
     
  5. FreQi

    FreQi Portal Member

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    37
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Same here, but since I am doing a fresh install I'm not loosing anything there anyway.

    I did notice that the xml from the 0.2.3.0 was 3kb and the SVN is 4kb, but I have not compared them any further. I'll probably blow everything away for the RC1 release too.

    I'm having the same problem. Did you figure out what was wrong? The only way I can navigate now is with the mouse.
     
  6. Spragleknas
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    Spragleknas Administrator

    Joined:
    December 21, 2005
    Messages:
    9,469
    Likes Received:
    1,383
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Occupied
    Location:
    Located
    Ratings:
    +1,889 / 12
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Argh ... I remember that I was supposed to remember how to fix this if it ever arrived, but I forgot :sorry: (no IRQ logs for that day, and not @ home atm. Please tell me if you use IR Server Suite (my guess is that you do ... )
     
  7. Stefan1000
    • Premium Supporter

    Stefan1000 MP Donator

    Joined:
    September 15, 2007
    Messages:
    166
    Likes Received:
    15
    Ratings:
    +15 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Could somebody times test whether the Wikipedia plug in works?

    1st In a long article, I can not turn over the pages.

    2nd If I plug in a second time call does not search

    Sorry for my bad English
     
  8. FreQi

    FreQi Portal Member

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    37
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    I was not using IR Server Suite. I downloaded and installed it in an effort to fix the keyboard input, but I ended up formatting the computer and reinstalled XP and I am about to try installing MediaPortal again. I'm just not sure if I should use this SVN now or not.
     
  9. Skavenger

    Skavenger New Member

    Joined:
    April 17, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Hi,

    I've updated the stable version with the latest version with this build and have found that the key/remotes settings in the configuration pane "keys and sounds" have been deleted, however the "keyboard shortcuts" section looks fine.

    I assume there is an xml file or an easy way to get these back from the backup, as the only way I can navigate now is via the mouse.

    Thanks,
    - Skavenger.
     
  10. red5goahead
    • Premium Supporter

    red5goahead MP Donator

    Joined:
    November 24, 2007
    Messages:
    695
    Likes Received:
    96
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software engineering
    Location:
    Italy, North West
    Ratings:
    +144 / 1
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
    is it possibile to know wky since 17895 svn ffdshow can't be used as post processing filter?
    Normally I used Core Avc for h.264 material and ffshow as post processing filter (raw enabled,
    latest release of ffdshow...) ffdshow do not work. I would to use CoreAvc as decoder and ffdshow
    for subtitles feaatures. Now I use ffdshow also for decoding . is there any solutions?

    I don't know if this thread is the correct one.

    I install also on XP system and nvida 9600 card instead Vista+Ati.
    This system is a fresh one. I've install mP 0.2.3 and svn. coreavc 1.7
    ffdshow last svn, ac3 filter. the attach file is the log of this new installation
    the problem is present as Vista+Ati my hone htpc system.

    so since last svn version ffdshow set as post processing filter, avc1/h264 disabled a
    raw enable. ffdshow doesn't start anymore.


    MediaPortal Version: 0.2.3.0 SVN last one
    MediaPortal Skin: PureVisionHD
    Windows Version: Vista Business 32bit
    CPU Type: Intel e4400
    HDD: Western Digital 320MB
    Memory: PC6400 Kingston 2GB
    Motherboard: Asus P5K
    Motherboard Chipset: Intel P35
    Motherboard Bios:
    Video Card: Asus EAH3850
    Video Card Driver: Catalyst 8.3
    Sound Card: Realtek HD
    Sound Card AC3:
    MPEG2 Video Codec:
    MPEG2 Audio Codec:
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case:
    Cooling: ZeroTherm CF800
    Power Supply: LC Power Titan
    Remote: Trust Mce Remote RC-2400
    TV: Panasonic 37PV60
    TV - HTPC Connection: DVI-HDMI
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!