MediaPortal SVN-Snapshot:-06-07-2008 02-05h - Revision:19311.rar (1 Viewer)

Asystole

Portal Member
November 23, 2007
9
0
Hi,

I'm having an issue with cursor autohide in this build. I see the option has been taken out. It did work when I first install MP but without making any changes. I started MP up and for some reason it wasn't in fullscreen (Which is selected in the settings) so I switched it back and after that the cursor wouldn't autohide anymore. I tried rebooting but had no effect.

TIA
 

ErAzOr

Portal Pro
March 22, 2008
116
6
cool, after months of non working releases for me, the channel scan is finaly working with this build!
thanks!!
 

disaster123

MP Donator
  • Premium Supporter
  • May 14, 2008
    3,546
    432
    Germany Germany
    Country flag
    Mhm i've several problems - sometimes the recording is only named manuel but i've scheduled it through EPG. Sometimes it crashes - sometimes it displays in MP the Video is 1 hour long but i can only play 10 minutes and many more. I've now downgraded to the TsReader and TsWriter from "05-31-2008 14-18h - Revision:19228.rar " now it seems to work fine again.
     

    ARE2

    Portal Pro
    May 9, 2008
    166
    16
    Germany
    Poland Poland
    Hi,

    I recognized the following problems using the latest release.

    1. When I start recording, then turn the tv off so that MP goes to sleep (hibernate) by itself, it records everything fine, but then it deosn't Hibernate (thats what I configured) when the record is finished, but it goes to standby!? And after resuming everything seems to be frozen?

    2. When I use my remote to turn off (hibernate) MP, it goes to standby and doesn't hibernate?

    That seems to me very strange, especially because when I wait until MP shuts down by itself... everything works fine after resuming.

    Do I presume correctly that this is a bug? Or did I miss something?

    Regards
     

    ARE2

    Portal Pro
    May 9, 2008
    166
    16
    Germany
    Poland Poland
    Hi Paranoid Delusion,

    Yeas it's activated, thats why I meant that it's so strange? And as described it works when MP goes to sleep by itself, but when it's done in anotherway MP goes into standby and not hibernate!? Nevertheless that wouldn't be dramatic, if it would resume without freezing ;)

    PS: I configured it in the TVServer and in the Plugin of Mediaportal to use Hibernate.
     

    HTPCSourcer

    MP2 Product Manager
  • Team MediaPortal
  • May 16, 2008
    11,431
    2,333
    Germany Germany
    Country flag
    Recording path is suddenly ignored

    I had two scheduled recordings this night. To my surprise I could not find them at the address defined in the TV Server configuration. Instead they were recorded into the TV Server program path. For some reason both the path for the recordings and the timeshifts is suddenly ignored. TV Server configuration settings are still the same as initially defined, definitely not the program path.

    Regards, Johannes
     

    chemelli

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 28, 2006
    6,159
    2,264
    46
    Milano, Italy
    Italy Italy
    Country flag
    HTPC_Sourcer,

    please attach your tv.log with a stop of tvservice and a start of tvservice.
    Thank you

    Simone
     

    tourettes

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 7, 2005
    17,301
    4,800
    I had two scheduled recordings this night. To my surprise I could not find them at the address defined in the TV Server configuration. Instead they were recorded into the TV Server program path. For some reason both the path for the recordings and the timeshifts is suddenly ignored. TV Server configuration settings are still the same as initially defined, definitely not the program path.
    Maybe you have updated drivers for the tv card or swapped the PCI cards?
     

    HTPCSourcer

    MP2 Product Manager
  • Team MediaPortal
  • May 16, 2008
    11,431
    2,333
    Germany Germany
    Country flag
    Thanks for the quick replies, guys!
    Maybe you have updated drivers for the tv card or swapped the PCI cards?
    Actually I did. I had posted some issues after changing the cards, however, I ended up in doing a completely fresh install of MP RC1 and the latest SVN and things worked ok. However, what I did yesterday was, that I played a little bit with the Server config (not the path) while MP was running.

    please attach your tv.log with a stop of tvservice and a start of tvservice
    Simone, sorry for not having posted the Server log, but I am not at home right now (not surprising when looking at the time :D), will do this when I am back home - probably after the football match. I should have thought about checking the log myself anyway:oops:

    regards, Johannes
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    A Mediaportal Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    G Update von MediaPortal Installationsprobleme? 0
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.25 Released! News and Announcements 1
    horned_reaper Standby is prevented by MediaPortal client General Support 0
    U [solved] MediaPortal crashing on startup General Support 10
    g0rsq Info box randomly popping up when watching TV or other video MediaPortal 2 Newcomers Forum 1
    high [unanswered] Hallo möchte gerne Mediaportal. nutzen kann mich jemand anrufen? contactform feedback and requests 2
    ajs [News] MediaPortal 1.25 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    ajs [Rejected] Mediaportal Codename MediaPortal 1 41
    M 2nd (Touch-)Display Support on MediaPortal 2 such MPDisplay++? General 2
    N Steam release of MediaPortal MediaPortal 1 Talk 0
    torone Dritter versuch mit Mediaportal 2 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 1
    M Fehlerhafter Link auf der aktuellen MediaPortal Seite Page- und Forumsfeedback 0
    H 1.24.0 MP 1.24 high CPU utilization when 'Keep MediaPortal always on top' option enabled Bugreports 4
    mickb [solved] Mediaportal Stops working General Support 5
    J [solved] Newbie to MediaPortal 2 - Cannot open/run TV programs Newcomers Forum 4
    atlantic How to use Spotify inside Mediaportal? Listen Music 18
    horned_reaper MediaPortal configuration error log message General Support 1
    Rob Hexenmeister Mediaportal Properties #plot etc... General Support 3
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.24 Released! News and Announcements 3
    S [solved] access the desktop without leaving mediaportal General Support 5
    J New computer with win10 and how will i set Mediaportal up ? Newcomers Forum 55
    T MediaPortal Extensions Manager Fehlermeldung bei Installation einer Erweiterung Installationsprobleme? 1
    geotwticher TV Guide EPG Grabber for Australia 2020 RIP freepg.tv General 4
    azzuro [News] MediaPortal 1.24 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    Similar threads

























    Top Bottom