MediaPortal SVN-Snapshot:-08-16-2009 23-57h - Revision:23407.rar

Discussion in '[untested] MediaPortal 1.1.0 ALPHA svn-builds' started by MediaPortal-Bot, August 16, 2009.

  1. MediaPortal-Bot

    MediaPortal-Bot Worlds greatest bot!

    Joined:
    March 26, 2007
    Messages:
    3,715
    Likes Received:
    90
    Ratings:
    +93 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Infos:
    These Subversion-snaps are compiled automatically, every week on friday.
    They are not pre-tested, so please use the backup option from time to time.
    If you'd like the bleeding edge code and don't mind the inherent risks, upgrade to the snapshot releases as they become available.
    If stability is important to you, you might want to stay with the fully-tested releases.​

    Report Issues / Bugs:
    1. Before you start an bugreport, make sure that you system meets the ::requirements::
    2. After you checked the requirements, take a look at our ::Bugtracker::, to find out if your issue has allready been reported.
      Roadmap/Changelog: MediaPortal 1 - TV-Server - Installers
    3. If the Problem is not known yet, please have a look at the correct Bugreport forum.

    How to install MediaPortal SVN-Snapshots in short:
    1. Install MediaPortal 1.1.0 Alpha, not necessary if already done
    2. Run the Snapshot-Installer. You should create a backup.
    3. Run Configure. Sometimes the settings and database versions change from build to build, so you have to reconfigure your TV for example
    4. Hopefully enjoy the new version
    5. If not, restore your old files and you will have the former version back.




     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. MediaPortal-Bot

    MediaPortal-Bot Worlds greatest bot!

    Joined:
    March 26, 2007
    Messages:
    3,715
    Likes Received:
    90
    Ratings:
    +93 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    ===> DOWNLOAD <===


    This thread is open to everyone to provide feedback for this particular snapshot.
    If you found or confirm a bug please still open a single thread with full details in the related Bugsection. See first post for details.
     
  4. disaster123
    • Premium Supporter

    disaster123 MP Donator

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    3,546
    Likes Received:
    417
    Ratings:
    +431 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Now a chance for an updates sourceforge SVN?
     
  5. Thor2605
    • Premium Supporter

    Thor2605 MP Donator

    Joined:
    April 2, 2009
    Messages:
    1,640
    Likes Received:
    92
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +105 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Changelog please?
     
  6. rhartinger

    rhartinger Portal Pro

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    694
    Likes Received:
    11
    Ratings:
    +11 / 0
    Hi,

    I have problems with the WebEPG.
    MP grabs EPG and creates the tvguide.xml for xmltv

    When I imporrt in XMLTV I see only the number of imported channels but the programms are empty
     
  7. arion_p
    • Team MediaPortal

    arion_p Retired Team Member

    Joined:
    February 7, 2007
    Messages:
    3,352
    Likes Received:
    1,447
    Occupation:
    Developer
    Location:
    Athens
    Ratings:
    +1,522 / 0
    Home Country:
    Greece Greece
    Show System Specs
    Hi rhartinger,

    Are you using the TvServer version of the WebEPG plugin?

    Why do you use xmltv to import programs grabbed with WebEPG? The new WebEPG plugin can grab and import programs directly into the server database - no need for xmltv import.

    Have you examined tvguide.xml, is it correct? If not too large can you post a zipped tvguide.xml and your logs?

    Arion
     
  8. rhartinger

    rhartinger Portal Pro

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    694
    Likes Received:
    11
    Ratings:
    +11 / 0
    I have only the Server WebEPG Plugin. Attacvhed is the xml and the MP log
     
  9. arion_p
    • Team MediaPortal

    arion_p Retired Team Member

    Joined:
    February 7, 2007
    Messages:
    3,352
    Likes Received:
    1,447
    Occupation:
    Developer
    Location:
    Athens
    Ratings:
    +1,522 / 0
    Home Country:
    Greece Greece
    Show System Specs
    Your tvguide.xml file seems ok.
    I need your TvServer logs to see what's wrong. Also have you checked your mappings in xmltv import?

    Arion
     
  10. rhartinger

    rhartinger Portal Pro

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    694
    Likes Received:
    11
    Ratings:
    +11 / 0
  11. arion_p
    • Team MediaPortal

    arion_p Retired Team Member

    Joined:
    February 7, 2007
    Messages:
    3,352
    Likes Received:
    1,447
    Occupation:
    Developer
    Location:
    Athens
    Ratings:
    +1,522 / 0
    Home Country:
    Greece Greece
    Show System Specs
    I'm not sure what you are talking about. WebEPG is configured in SetupTv (TvServer side). There is no configuration in MP Config as all clients use the program guide from the server.

    Arion
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!