MediaPortal SVN-Snapshot:-08-16-2009 23-57h - Revision:23407.rar | Page 9

Discussion in '[untested] MediaPortal 1.1.0 ALPHA svn-builds' started by MediaPortal-Bot, August 16, 2009.

  1. arion_p
    • Team MediaPortal

    arion_p Retired Team Member

    Joined:
    February 7, 2007
    Messages:
    3,352
    Likes Received:
    1,447
    Occupation:
    Developer
    Location:
    Athens
    Ratings:
    +1,522 / 0
    Home Country:
    Greece Greece
    Show System Specs
    Hi Swede,

    You seem to have two copies of WebEPG.dll in your TV Server installation.
    One is at:
    C:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server
    and the other at:
    C:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\plugins



    WebEPG.dll and WebEPGImport.dll should both be only in "C:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\plugins" (did you accidentally unpack the zip ignoring folders?)

    Try fixing the above first because the rest of the errors may be a result of the duplicate dlls. If that doesn't help or there are still problems proceed below:

    The second problem is that the plugin cannot read your WebEPG config file at C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\WebEPG\WebEPG.xml. This may be because of the duplicate dlls or because of a non-existent WebEPG.xml or because of a corrupt WebEPG.xml.

    There is a known problem (now fixed in SVN) that makes WebEPG setup fail if there is no WebEPG.xml. If that is your case, just copy the attached sample config file to the above location to get you started. You should then be able to configure WebEPG from SetupTv.

    If OTOH you suspect a corrupt config, make a backup of your original WebEPG.xml (also post it here for me to figure out what is wrong) and try replacing it with the attached file.
     

    Attached Files:

  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Swede

    Swede Portal Pro

    Joined:
    September 6, 2006
    Messages:
    489
    Likes Received:
    23
    Location:
    West Coust Archipelago
    Ratings:
    +25 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    You're right, I accidently used winzip instead of 7zip and dragged the files to the folder. My WebEPG.xml was empty. I think it will work now, Thanks!
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!