MediaPortal SVN-Snapshot:-09-27-2008 11-11h - Revision:20339.rar | Page 2

Discussion in 'untested MediaPortal and TV-Server 1.0 RC2 svn-bui' started by MediaPortal-Bot, September 27, 2008.

  1. xevi05

    xevi05 New Member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    The same problem TVservice

    Hi, I install this new SVN and have the same problem with start of TvService.

    I followed instructions of past post but do not worked

    My machine works with Vista32 Home Premium and the new TV Pack 2008 of MCE.

    And I have another seriusly problem :mad: with recording programs, with RC2 or any SVN:



    For Start record a channel, if do not Stop TV, Start TV and channel change for other Freq. If not follow the sequence, the record not start.....

    I read the EPG problems with Hebrew, are very similar my Language is spanish but I follow the solution purposed, not worked....

    If have a solution please post it.
     

    Attached Files:

    • tvservice.JPG
      tvservice.JPG
      File size:
      93.4 KB
      Uploaded:
      September 27, 2008
      Views:
      288
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. nachttier

    nachttier Portal Pro

    Joined:
    March 31, 2006
    Messages:
    86
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    Computer Engineer
    Location:
    Viernheim
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    same here

    I have the same issue with the TVService. Although being started, the configuration utility cannot connect to the service. Restarting the service does not help either.

    ...
    27.09.2008 17:55:51.314 [ TV] [SetupTv]: ---- restart tvservice----
    27.09.2008 17:55:51.500 [ TV] [TVService]: Controller: Failed to initialize TVServer
    27.09.2008 17:55:51.707 [ TV] [TVService]: TV service started
    27.09.2008 17:56:24.888 [ TV] [SetupTv]: PluginManager: TvEngine.ConflictsManager is incompatible with the current tvserver version and won't be loaded!
    27.09.2008 17:56:37.530 [ TV] [SetupTv]: Exception in setuptv
    27.09.2008 17:56:37.540 [ TV] [SetupTv]: System.Threading.ThreadExceptionEventArgs
    27.09.2008 18:03:41.396 [ TV] [SetupTv]: ---- SetupTv v0.9.2.20339 is starting up on Windows Vista (Service Pack 1) ----
    27.09.2008 18:03:41.398 [ TV] [SetupTv]: ---- check connection with database ----
    27.09.2008 18:03:43.898 [ TV] [SetupTv]: ---- check if database needs to be updated/created ----
    27.09.2008 18:03:46.182 [ TV] [SetupTv]: ---- upgrade database schema ----
    27.09.2008 18:03:46.184 [ TV] [SetupTv]: ---- check if tvservice is running ----
    27.09.2008 17:55:48.210 [ Error] [TVService]: Exception :Error: DeveloperErrorUnclassified
    27.09.2008 17:55:51.499 [ Error] [TVService]: Exception :Error: DeveloperErrorUnclassified
    27.09.2008 17:56:37.620 [ Error] [SetupTv]: Exception :Error: DeveloperErrorUnclassified
    27.09.2008 18:06:12.875 [ Error] [SetupTv]: Exception :Error: DeveloperErrorUnclassified

    Greets,
    nachttier
     
  4. Ruud
    • Premium Supporter

    Ruud MP Donator

    Joined:
    December 5, 2004
    Messages:
    276
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Hi,

    bug as stated in previous version (click here for info) is still present.

    Cannot confirm the tvservice not available error as reported above several times (perhaps because I have a multi seat setup?)

    keep up the good work.
    Thanks,
    Ruud.
     
  5. iosub

    iosub Portal Pro

    Joined:
    April 26, 2006
    Messages:
    573
    Likes Received:
    30
    Occupation:
    Computer Bussines
    Location:
    San Sebastian
    Ratings:
    +30 / 0
  6. ettore.b
    • Premium Supporter

    ettore.b MP Donator

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    same problem of rolfey,
    I guess there'se some BIG bug on the lat SVN of the tv service

    it's 2AM and, trying to solve th "unable to greate graph" error, I've lost all the TV functionality of MP....
    sorry to complain but I'm a little frustrated.... I guess I'll watch divx for a day or two

    bye

    e.

    p.s. logs attached
    p.p.s restarting tvservice doesn't solve the prob for me
     
  7. gibman
    • Team MediaPortal

    gibman Retired Team Member

    Joined:
    October 4, 2006
    Messages:
    2,998
    Likes Received:
    1,321
    Occupation:
    Developer
    Location:
    Aarhus
    Ratings:
    +1,372 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Exception :The columns preload, CAM in table Card do not exist.

    somehow these 2 new fields were not added.
    U can add it urself if u know how to.

    /gibman
     
  8. kkendall

    kkendall Portal Pro

    Joined:
    April 24, 2007
    Messages:
    864
    Likes Received:
    16
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Senior Marketing & Communication
    Location:
    Gouda
    Ratings:
    +16 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs

    TV service problems here too. It seems to crash when a recording is supposed to start. I have to start tv service again by starting up tv server setup. After that the recording start correctly. :(
    EDIT: Oh, this comment was supposed to be added to the previous svn, not this one, but it seems to be in this svn too given the reactions here..
     
  9. chemelli
    • Team MediaPortal

    chemelli Retired Team Member

    Joined:
    September 28, 2006
    Messages:
    6,159
    Likes Received:
    1,126
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Activation Manager - Cloud Services
    Location:
    Trento, Italy
    Ratings:
    +1,127 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    I spent a few hours in IRC #mediaportal channel with user rolfey. We fixed the same issue with a deep cleanup using this script: https://forum.team-mediaportal.com/improvement-suggestions-46/full-directory-cleanup-during-uninstall-31291/. Works fine in both XP and Vista.

    Simone
     
  10. pildo
    • Premium Supporter

    pildo MP Donator

    Joined:
    July 12, 2004
    Messages:
    36
    Likes Received:
    4
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    hi

    I have same problem: "TvService not starter" :-S

    Another think... where is spanis imbd (filmaffinity) into movies internet database??? Why?

    BR
     
  11. zed3

    zed3 Portal Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    16
    Likes Received:
    31
    Location:
    Reykjavik
    Ratings:
    +31 / 0
    Home Country:
    Iceland Iceland
    Thanks Gibman

    After adding these columns to the database the configuration utility can connect to tvservice.

    Zed
     

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!