Missing banners and series covers for TV shows (1 Viewer)

vuego

Documentation Group
  • Team MediaPortal
  • August 5, 2006
    1,637
    764
    Göteborg
    Home Country
    Sweden Sweden
    Banners and series covers gets replaced by a default icon however season cover and episode images does work.
    WebMP - missing tv shows banners and series images.png

    Tested Windows 7 and 8, WebMediaportal 0.5.1, MediaPortal 1.3 Beta and MP-TVSeries-3.4.0.1994 on Singleseat.
    Tested IE 10, 9 and Firefox 17. Same problem using Blushift skin. Also tried reboot :)
     

    John Koutromanos

    New Member
    July 25, 2012
    4
    3
    45
    Petroúpolis, Greece
    Home Country
    Greece Greece
    I had the exact same issue. After hours of troubleshooting I had to downgrade the MP-TVSeries to 3.3.x.x. The procedure is the following.
    - Close mediaportal
    - Remove the mediaportal pluging from the configurator.
    - make sure that is gone (check the mediaportal folder)
    - Reinstall the MP-TVSeries plugin v. 3.3.xx (the previous than the current)
    - Open the MP-TVServies and REMOVE all current entries (TV series you might have)
    - Import again the TV Series.
    - Check the web portal again.
     
    Last edited:

    Oxan

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 29, 2009
    1,730
    1,124
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    No, It'll probably be released next Sunday (6 January).
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom