Moving Pictures 1.3.1: Now With Search | Page 8

Discussion in 'Moving Pictures' started by fforde, January 5, 2012.

  1. rickyman

    rickyman Portal Pro

    Joined:
    February 5, 2008
    Messages:
    210
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    i want to know if someone makes Moving Pictures base on the folder name and not the filename , it will be nice.

    cause all of my movies as follow:



    sincity (2005) (extended) (recut)\sincity 2005....exe

    and also boxset :

    i also did the follow:

    lord of the rings (group)\lord of the rings 1\lord of the rings1.exe
    \lord of the ring2\lord of the rings2.exe
    \lord of the rings3\lord of the rings3.exe
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. kiwijunglist
    • Team MediaPortal

    kiwijunglist Super Moderator

    Joined:
    June 10, 2008
    Messages:
    6,742
    Likes Received:
    1,417
    Occupation:
    Doctor
    Location:
    New Zealand
    Ratings:
    +1,846 / 9
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
    Last edited: June 30, 2012
  4. emphatic
    • Team MediaPortal

    emphatic Design Group

    Joined:
    August 25, 2006
    Messages:
    3,586
    Likes Received:
    828
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Surface treatment
    Location:
    Alingsås
    Ratings:
    +1,083 / 2
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Your video files are exe's? :p

    Emph
     
  5. rickyman

    rickyman Portal Pro

    Joined:
    February 5, 2008
    Messages:
    210
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    sorry it is just an example.
     
  6. TheBatfink
    • Premium Supporter

    TheBatfink MP Donator

    Joined:
    June 11, 2007
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    164
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Business System Analyst
    Location:
    Nottingham
    Ratings:
    +221 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    As already said, use the folder name option in movingpictures then install the imdb+ plugin. It will handle all your sequels and boxsets automatically via auto renaming. These two plugins combined re some of the best movie databasing and handling your likely to come across :)
     
    • Like Like x 1
  7. rickyman

    rickyman Portal Pro

    Joined:
    February 5, 2008
    Messages:
    210
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    what skin i can use for it? moving pictures with boxset. any skin works or not?
     
  8. kiwijunglist
    • Team MediaPortal

    kiwijunglist Super Moderator

    Joined:
    June 10, 2008
    Messages:
    6,742
    Likes Received:
    1,417
    Occupation:
    Doctor
    Location:
    New Zealand
    Ratings:
    +1,846 / 9
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
  9. alexirion
    • Premium Supporter

    alexirion MP Donator

    Joined:
    February 8, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    12
    Occupation:
    Software Developer
    Location:
    St. Georgen im Schwarzwald
    Ratings:
    +12 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Using with MePo 1.3 Alpha:
    When starting a bluray .iso from within MovingPictures, the main movie starts diretly to play, instead of showing the dialog to choose between Menu, Title 0, Title 1, ...
    Starting the same .iso file from the MePo Video menu, the dialog appears and the Bluray Menu can be choosen.

    So, the new MePo feature of having a BluRay menu can not be used with the current MovingPictures version, or is there a workaround?

    Will a new MovingPictures version for 1.3 appear?

    Regards,
    --Alex
     
  10. elliottmc
    • Premium Supporter

    elliottmc Retired Team Member

    Joined:
    August 7, 2005
    Messages:
    14,927
    Likes Received:
    4,011
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +5,503 / 13
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    And when it does, can we please have a MPEI file so that we know that it is compatible (because it will only install if marked as compatible) and users can update easily?
     
  11. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,263
    Likes Received:
    6,216
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,221 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    I need to look again because i do this a long time ago but if fforde can try the attached patch.
    :)
     

    Attached Files:

Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!