Moving Pictures löscht Datenbank beim Import

Discussion in 'Video & DVD' started by DanielUrban, August 5, 2012.

  1. DanielUrban

    DanielUrban Portal Pro

    Joined:
    January 16, 2008
    Messages:
    265
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hallo,

    ich nutzte seit vielen Jahren Moving Pictures und bin immer total begeistert gewesen. In dieser Zeit hat sich eine beachtliche Datenbank von über 1000 Filmen angesammelt. Diese sind meist auf DVD & Blu Ray untergebracht, das heißt Moving Pictures fordert mich auf das entsprechende Medium einzulegen.
    Jetzt wollte weitere Filme einlesen, was MP auch macht, allerdings löscht es dabei die restliche Datenbank. Ich habe keine Ahnung woran das liegt. Ich habe Gott sei dank eine Sicherung gemacht, so dass ich die gesamten Thumbs und die Datenbank immer wieder einspielen kann. Es zeigt sich beim Importieren aber immer wieder das gleiche Bild. Es wird ein Film nach dem anderen aus der Datenbank gestrichen.
    Habt Ih evtl. ne Lösung für mich?

    Gruß Daniel


     
    Last edited: August 5, 2012
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. xetic
    • Premium Supporter

    xetic MP Donator

    Joined:
    November 29, 2010
    Messages:
    2,917
    Likes Received:
    128
    Occupation:
    FI
    Location:
    Bonn/Alfter
    Ratings:
    +143 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hast du vielleicht irgendwie angeklickt, dass er die bestehenden aktualisiert werden sollen?
    Kann zur Zeit nicht schauen, weil ich MyVideos nutze
     
    Last edited: August 5, 2012
  4. DanielUrban

    DanielUrban Portal Pro

    Joined:
    January 16, 2008
    Messages:
    265
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hmm, hab eigentlich nichts verändert, weisst Du wo das eingestellt wird?

    Gruß Daniel
     
  5. xetic
    • Premium Supporter

    xetic MP Donator

    Joined:
    November 29, 2010
    Messages:
    2,917
    Likes Received:
    128
    Occupation:
    FI
    Location:
    Bonn/Alfter
    Ratings:
    +143 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Gute Frage, ich habe kein MoPi installiert sry...
     
  6. mbuzina
    • Premium Supporter

    mbuzina Retired Team Member

    Joined:
    April 11, 2005
    Messages:
    2,839
    Likes Received:
    627
    Location:
    Germany
    Ratings:
    +723 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
  7. DanielUrban

    DanielUrban Portal Pro

    Joined:
    January 16, 2008
    Messages:
    265
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Denke die Datenbank ist zerstört worden, als ich kurzzeiting auf MP 1.3 alpha gewechselt bin.

    Danke
     
    Last edited: August 6, 2012
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!