MP 1.11 final: MCE Button "Info"

Discussion in '1.11.0 Pre Release' started by atlantic, April 2, 2015.

  1. atlantic
    • Premium Supporter

    atlantic MP Donator

    Joined:
    January 9, 2008
    Messages:
    436
    Likes Received:
    62
    Gender:
    Male
    Location:
    Rennes
    Ratings:
    +106 / 1
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi all,

    I want to report a bug (maybe)
    Windows Seven 64b, MP1.11 final, MCE remote.

    When I watch a video in fullscreen (Tv, movie, Tv recorded), if I press the button "Info" of my MCE remote, the OSD is not displayed on the screen.
    The shortcut "Y" works fine (OSD ok).


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,214
    Likes Received:
    2,294
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +3,920 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
  4. atlantic
    • Premium Supporter

    atlantic MP Donator

    Joined:
    January 9, 2008
    Messages:
    436
    Likes Received:
    62
    Gender:
    Male
    Location:
    Rennes
    Ratings:
    +106 / 1
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi Azzuro,
    I edited my first message. You can find my logs.
    I made a test before to send them (at 19:21)
    :)
     
  5. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,214
    Likes Received:
    2,294
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +3,920 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
  6. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,214
    Likes Received:
    2,294
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +3,920 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    [2015-04-02 19:21:20,743] [Log ] [MPMain ] [INFO ] - ShortCut'er: Key not mapped: Key=<Y>
    [2015-04-02 19:21:22,983] [Log ] [MPMain ] [INFO ] - ShortCut'er: Key not mapped: Key=<Capital>
    [2015-04-02 19:21:24,378] [Log ] [MPMain ] [INFO ] - ShortCut'er: Key not mapped: Key=<Y>
     
  7. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,214
    Likes Received:
    2,294
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +3,920 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
  8. atlantic
    • Premium Supporter

    atlantic MP Donator

    Joined:
    January 9, 2008
    Messages:
    436
    Likes Received:
    62
    Gender:
    Male
    Location:
    Rennes
    Ratings:
    +106 / 1
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    I don't use ShortCut'er to map "Info".

    All my remote settings are here:
    https://forum.team-mediaportal.com/threads/tuto-mettre-en-place-une-télécommande-harmony-ir-usb-rc6.128158/
    I didn't change anything excepting the upgrade of MP (now MP1.11 finall).

    I made a screenshot of the mapping of the MCE remote (MP configuration):
     

    Attached Files:

  9. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,214
    Likes Received:
    2,294
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +3,920 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
  10. atlantic
    • Premium Supporter

    atlantic MP Donator

    Joined:
    January 9, 2008
    Messages:
    436
    Likes Received:
    62
    Gender:
    Male
    Location:
    Rennes
    Ratings:
    +106 / 1
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Extending logging for "HID" and "MCE remote" selected. I made the button "info" test
    Here are the logs
     
  11. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,214
    Likes Received:
    2,294
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +3,920 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    can, you do the same test, but watchdog option1
    and use only the button info.
    when done, close MP alt+F4
     
    • Thank You! Thank You! x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!