Music reorg crash

Discussion in '1.0 final and SVN Builds' started by asagala, January 31, 2009.

  1. asagala

    asagala Portal Pro

    Joined:
    December 13, 2008
    Messages:
    118
    Likes Received:
    20
    Location:
    Montreal
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    TV-Server Version:
    MediaPortal Version: MP 1.0
    MediaPortal Skin: StreamedMP
    Windows Version: Windows XP SP3
    CPU Type: AMD x2 2.2
    HDD: Seagate 500Gb
    Memory: 1Gb DDR2
    Motherboard: Asus M3A78-EM
    Video Card: ATI 3200HD onboard
    Video Card Driver: ATI Catalyst 8.12
    Sound Card: Realtek onboard
    Sound Card AC3: Optical out
    Sound Card Driver: Realtek latest
    1. TV Card:
    1. TV Card Type:
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: ffdshow
    MPEG2 Audio Codec: AC3filter
    h.264 Video Codec: Haali splitter
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case: Antec NSK1480
    Cooling: Zalman CNPS 8000
    Power Supply:
    Remote: Harmony 880
    TV: Sharp Aquos 46du64
    TV - HTPC Connection: HDMI

    I am experiencing a crash within the music section of MP. Here is how I can reproduce it. I add a new album. I reorg my music db from within MP. I navigate to the music section and then press play on the album. As soon as I do that MP crashes. Posted this in the newcomer forum but nobody could help me. I know the log says there are permission issues with the imported cache thumb but the permissions on the file are correct. I am running everything as admin



    Any clue?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,451
    Likes Received:
    4,231
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,371 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    I see the exact same problem, after scanning for new album's MediaPortal will crash when attempted to be played. Afterwards all is ok.

    Maybe it has something to do with StreamedMP, so will try reproduce in Blue3wide when I get a new album next.
     
  4. asagala

    asagala Portal Pro

    Joined:
    December 13, 2008
    Messages:
    118
    Likes Received:
    20
    Location:
    Montreal
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
  5. ronilse
    • Team MediaPortal

    ronilse Retired Team Member

    Joined:
    July 19, 2005
    Messages:
    4,422
    Likes Received:
    280
    Gender:
    Male
    Occupation:
    MediaPortal tester
    Location:
    Moss
    Ratings:
    +280 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Hi,
    If this still a issue when using Blue3 or Blue3Wide, please attach "proper"(that means, start log collector etc & then MP, make the bug & collect) logs, the first post it's missing allot of info in mediaportal.log.

    Regards
    Roy
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!